perjantai 8. marraskuuta 2013

Tervetuloa tilastoihin...hyvinvointivaltio kiittää.

Viimeyönä tilanteeni jaksoi naurattaa tuon biisin verran, mutta tämän harmaan aamun tuoman postin myötä hymy hyytyi. Muuttoavustus, meikän viimeinen oljenkorsi tarvitsisi seuraavat liitteet, ennen kuin sitä voidaan käsitellä: Työkokeilusopimus, tieto Tampereen sos. toimen kahden hengen kohtuullisista vuokramenoista, vuokranantajan tiedot, tili joka on avattu vuokravakuutta varten.
-Lahden työkkäri silppuroi työkokeilusopimuksen ja totesi vaan hymyillen, että "tehdään sitten uusi kun hommat on kunnossa." Eli minulla ei nyt ole enää mitään näyttöä siitä, että tällaisesta on ollut edes puhetta. Kiitos vaan.
-Mistä vitusta meikä vois tietää mitään Tampereen sossun hommista? Luulisi, että se on niiden homma soittaa Tampereelle ja kysyä, millaiset on sielläpäin kohtuullisia asumiskuluja.. Meikästä 670 euroa on melko kohtuullinen kolmiosta, kun maksetaan nyt Lahdessa tästäkin kaksiosta vaan muutama kymppi vähemmän.
-Vuokranantajan tietoja ei ole minullakaan, kun välittäjä panttaa niitä. Näen vuokranantajan sitten, kun sopimusta tehdään.
-Vuokravakuustiliä ei voi avata, ennen kuin siihen on rahat, minkä vuoksi meikä sitä rahaa nyt oli ruinaamassakin. Mitä hyötyä siitä olisi, että sossu tunkis sinne sitten saman verran ylimääräistä rahaa? Se avataan samana päivänä, kun kirjoitetaan vuokrasopimus. Eli ensi viikolla.
Täytyy sanoa, että enää en osaa edes nauraa. En jaksa. En jaksa kiroilla, enkä tiedä jaksanko huutaakaan. En uskalla katsoa tiliäkään nähdäkseni, paljon takuuvuokrasta puuttuu. Tiedän vain, että olen kusessa. Vitun syvällä kusessa. En oikein tiedä, että mitä vittua sitä tekisi. Ei ole kyse luovuttamisesta, välillä olisi kiva saada hengittääkin myllytyksen välissä. Ei thai boxingissakaan hakata kolmen vartin eriä putkeen. Jotenkin pakko myöntää, että noita tämän aamuisia papereita päässä vaan naksahti. En tiedä enää mistään mitään. On aika vitun tyhjä olo..
Menen tänään Tampereelle, siitä eteenpäin kaikki on auki. Se on ainoa asia, jonka nyt olen päättänyt, koska jotain on tehtävä. Ja yksin meikällä ei enää kuuppa kestä...
Oman makunne mukaan valitkaa kumpi näistä kuvaa meikän fiilistä paremmin.
Tervetuloa Tilastoihin by Famine Year
Meikän Tuki-laulu by meikä...

1 kommentti:

  1. Vittu kun meikä osaa taas käyttää tätä vitun googlen illuminatibloggeria. Kiinnostaakin vitusti.

    VastaaPoista