tiistai 5. marraskuuta 2013

Kasettioperaatio

Eilen tein jotain näkökulmasta riippuen kvltia tai homoa. Otin melko randomilla jonkun 60 tekstiä, jotka luin C-kasetille. Lisäksi soittelin kaikennäköistä välisilppua, improvisoituja juttuja ja pari vähän vanhempaa biisiä. Suurin osa kaikesta on kuitenkin sellaista, mitä en ole käyttänyt ikinä yhtään missään. Aluksi puolustelin sitä vaan kaikille aloittamalla lauseet sanomalla, että tein ehkä jotain homointa ikinä. Mutta ei se kenenkään muun mielestä ollut ajatuksena niin homo. Aloin miettiä, miksi minun muka täytyisi puolustella sitä asiaa itselleni? En kai olisi tehnyt sitä kuitenkaan, jos en olisi halunnut. Joten eipä siinä. Nauhoitin sitten C-kasetillisen runoja ja musiikkia. Siitä tuli vahingossa kronologinen, koska nauhoitin B-puolen ensin ja käytin siihen uudempia tekstejä, sitten aloin nauhoittaa A-puolta ja kaivelin vanhoja juttuja. Se on juuri sellainen hetken innossa ja vimmassa tehty homma, eli ei kauheasti kiinnostanut, jos äänsin vaikka englantia hassusti jossain välissä, en minä missään tasokokeessa ollut.

Mietin illalla, että voisihan tuon jonain pienenä kulttijulkaisuna laittaa pihalle, vaikka 30 kappaletta, niin ei toivottavasti jää kuin joku 20 pyörimään omiin nurkkiin vuosikymmeniksi. Voisipa sanoa tehneensä tuollaisenkin homman sitten joskus vanhana patuna. Ylipäätään koko tuo ajatus taisi lähteä siitä maagisesta kasetista, jonka pappa kaivoi meikälle. Täti kertoi hänen kaivaneen sen alunperin jostain aitan alta. Nauha oli ihan solmussa ja kulunut, huolellisesti ja äärettömän varovasti hän oli kelannut sen kasaan ja vaihtanut uuteen kuoreen. Minulle hän vain sanoi vaatimattomasti, että oli pikkasen hommaa sen henkiin herättämisessä. Mutta se hetki, kun se hänen isänsä alkoi sieltä nauhalta laulaa vanhoja kuplettilauluja oli yksi niitä hetkiä, jotka kyllä muuttivat meikäläisen elämän. Tiedän, ettei internet luultavimmin tule säilymään edes siihen asti, että minä näen eläkepäiväni. Tai ainakaan tieto siellä ei tule säilymään. Luultavasti tuo eilen nauhoittamani C-kasetti säilyy huomattavasti pitempään, kuin mikään tästä, mitä olen kirjoittanut. Ehkä joku meikän hypoteettinen jälkeläinen alkaa joskus soittaa musiikkia ja voi sitten samplailla tuota hypoteettiselle levylleen. Se on meikästä aika helvetin hieno ajatus. Mutta kai minulle on aivan yhtä okei, jos ei niitä kiinnosta mitkään mun  tekemiset yhtään.

Tässä on linkki siihen kasettiin, en tiedä toimiiko tämä miten, tai onko tässä jotain latausrajoituksia, mutta näillä mennään sitten kai. Tässä vielä "biisilista", jota oli hauska kirjoittaa. Aivan helvetin hauska.

https://www.dropbox.com/sh/a92czwuwfpi64xj/Qae62fgQh5

A-puoli

1. Goodbye
2. Kiitos
3. Ehjä
4. Atomipommi
5. Kuolleet Mun Nimeäni Huutaa
6. In This Eternal Moment
7. Syvät Varjot
8. Tällaisina Päivinä
9. Välisoitto A
10. I Crawl Back To You
11. Syke
12. Daily Grind Blues
13. Aamiainen
14. Vastuu
15. No Escape
16. House of Pain
17. Hengitys
18. Syytös
19. Tyhjät Kasvot
20. Ikuisessa Valossa
21. Viisauden Hampaat
22. Syvällä Jäässä
23. Helvetti Ilman Seiniä
24. 5.6.12
25. Tee Minusta Tomua Ja Tuhkaa
26. Phantom Maggot
27. Ulos

B-puoli

1. Garden of Death
2. Hyvinvointivaje
3. Surusoitto
4. Blink of an Eye
5. Kylmyys Sisällä
6. Paska Maailma
7. Se Tunne..
8. Kirje Mummolle
9. Kirjoittaminen On Helppoa
10. Ajattelu
11. Marraskuut
12. Välisoitto B
13. Trauma
14. Syksy
15. Kuun Sola
16. Kuinka Nopeasti Sielu Jättää Ruumiin?
17. Zombie Torture Apocalypse
18. Delete
19. Simple Minds
20. Ainut Negatiivinen Kommentti
21. Favela
22. Small Talk
23. Taivas & Helvetti
24. Hei!
25. You Eat What You Are
26. Idealismi
27. Kärpäset
28. Häpeä
29. Konekirjoitus
30. Kevin The Snail
31. I am the Sun
32. Hoax
33. Terminal Illness Blues
34. 28.7.13
35. Spiritual Healing Blues
36. Pitäkää Tunkkinne.
37. Tukehdu
38. Keskenjääneet Työt
39. Ylpeys
40. IKEA-Junat
41. Moderni Hautajaiskulkue
42. Dog's Eyes
43. Being Greedy Is A Full-Time Job
44. Leaving The Garden

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti