keskiviikko 20. marraskuuta 2013

En saanut unta koko yönä.

Joten käytin ajan hyödyksi. Ensin hakkasin kitaralla autistisella raivolla jotain yhtä riffiä varmaan puoli tuntia, sitten piirsin kuvan:
Jossain vaiheessa yötä kirjotin myös tällasen:

Olipa kerran myyrä nimeltä Sauli. Sauli oli kova myyrä tekemään töitä, niin kova, että se ennen pitkää kulutti hänen selkänsä puhki. Arvaatkos, mikä Sauli-myyrä oli ammatiltaan? Aivan oikein, hän oli hillotehtaan kokoonpanolinjan purkitusvastaava esimies! Sauli oli tyytyväinen elämäänsä, hänellä oli selkäsäryistään huolimatta aivan hyvä toimeentulo ja reippaat vuosilomat. Eräänä päivänä Sauli-myyrä käveli mietteliäänä töistä kotiin. Äkkiä hän astui johonkin niljaiseen ja liukastui selälleen maahan, niin että mätkähti! Sauli-myyrä katseli heikoilla silmillään ympärilleen. No mutta, sehän oli hänen naapurinsa Lauri Kastemato. Sauli oli päässään aina salaa vihannut Lauria, vihannut tätä koko lujaa takovan myyrän sydämensä pohjasta! Sauli vilkuili ympärilleen. Kukaan ei ollut nähnyt tapahtunutta. Lauri luikerteli maassa säikähtäneenä, rampana. Sauli näki tilaisuutensa koittaneen. Hän kiiruhti läheisen liiterin seinustalle, nappasi siitä tyhjän panttina seisovan lapion ja palasi naapurinsa luo. Hän kohotti lapion ja löi kastemadon kahtia! Hän löi uudestaan! Ja uudestaan! Sauli pilkkoi naapurinsa pieniksi palasiksi, sokealla vimmalla. Lopulta hän tajusi mitä oli tehnyt. Hän käpertyi madon riekaleitten viereen sikiöasentoon, itki, ja alkoi natustella haluttomasti naapurinsa palasia. Siitä poliisit sitten hänet löysivät, madon riekaleet suupielissä, lapio vieressä, hilloa rinnuksilla.

2 kommenttia:

  1. Nerokasta tajunnanvirtaa ja arkaaisia symboleita vilisevä alitajuinen helmi.

    VastaaPoista
  2. Jep, pretty much. Mietin välillä, että osaisko mun alitajunta joskus olla tappamatta jotain, mutta kai se on osaltaan symboloimassa jonkin asian voittamista, joten parempi sitten että alitajunnassani edes voitan niitä asioita, kuin että jäisi puristuksiin isompien voimien väliin.

    VastaaPoista