tiistai 17. syyskuuta 2013

Unet yöltä 17.9, ja muuta..

Näin unta jossa joku pentu (Robert Downey jr.in poika) jolla oli pikkasen laiskat silmät koitti ampua Tom Waitsia taljajousella. Waits meni pakuun ja ajoi sen pennun päältä ja pakeni ennenku R. D. jr. huomas, että sen poika oli lanattu pakulla. Tämä tapahtui maatilan pihalla, josta Waits ajoi karkuun ylämäkeen. Mäki kävi kuitenkin sen verran jyrkäksi,että se hylkäs pakun ja jatkoi matkaa juosten. Mäki oli sellaista ruohomätästä ja kävi niin jyrkäks, että sitä juokseminen oli oikeastaan enemmän jo pystysuoraa seinää pitkin kiipeämistä. Yhdelle tasanteelle päästyään Waits huomas, että siinä oli ikään kuin sellainen ihmeellinen kulmaus, ruohomättäistä tehty seinä ja lattia, ja se kiipes vielä ylös päin sitä uutta seinää, lauleskellen samalla jotain epämääräistä. Alhaalta kuului Downey Juniorin raivon ja tuskan sekainen huuto, mutta Tom oli jo karannut liian kauas.  Sitten näin vähän myöhemmin unta, jossa Kurjen Viljami, joka muuten näyttää ihan Tom Waitsilta nuorena, oli jossain keskusteluohjelmassa aurinkolasit päässä ilman sukkia keskustelemassa siitä, miten tulot ei riitä edes asumistuen hakemiseen. Että jossain tulevaisuuden dystopia-Suomessa kokoomuslaiset on ajaneet vastuullisuudenkin niin pitkälle, että pitää tienata 400 euroa, ennen kuin saa mennä Kelaankaan, tai voi kuolla pois.

Täällä Tampereella on koko ajan vähintään maailmansota käynnissä. Joka päivä lentelee jotain sotakoneita yli tai harjoitellaan hätäsireenien käyttöä, mitähän vittua nämä luulivat tapahtuvan sitten, kun oikeasti on tosi kyseessä? Kaikki ajattelevat taas vaan, että kyseessä on harjoitus eikä kukaan liikauta evääkään siinä vaiheessa, kun joku päättää pudottaa tähän kylään helvetin ison pommin. En kyllä ymmärrä miksi kukaan tahtoisi pommittaa juuri Tamperessa, kun Pariisista saa luultavasti pikkasen enemmän pisteitä kuitenkin. Mutta kai aina löytyy joku, joka tahtoo pitää huolen siitä, etteivät ihmiset pääse uusiutumaan edes vähän sisäsiittoisemmista geeneistä...

Niin joo, laitoin muuten Cut To Fitin Bandcampiin ekankin demon, eli siis kaikkien skenesössöttäjien mielestä tietysti parhaan. Siinä on eniten meikän tekemiä biisejä, just sayin'. Laitan myös uusimman levyn, kunhan tässä kerkeän ja jaksan ja saan aikaiseksi ja löydän sopivan välin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti