maanantai 16. syyskuuta 2013

Tampereella taas..

Kerkesin tällä kertaa olla Tampereella lähes täyden tunnin, ennen kuin poliisit pysäyttivät minut ensimmäistä kertaa. Oltiin Terhin kanssa kävelemässä Prisman parkkipaikalla autolle päin, kun meinasivat ensin ajaa päälle ("KYTÄT AJAA PÄÄLLE!") ja sitten pysäyttivät ja pyysivät näyttämään paperit, kun joku meikäläisen tuntomerkkejä vastaava henkilö oli kuulema pahoinpidellyt jonkun. Nauratti, kun tuntuu että Tampereen poliisi on aina kiinnostunut meikän menemisistä ja tekemisistä, ihan sama miten päin koitan olla. No, selvisipä ihan vain papereita vilauttamalla, että en ollut etsitty henkilö. Mietittiin, että jos ne oli siellä kytiksessä, niin miksi ne sitten lähti paikalta heti kun olin näyttänyt paperit, ihan niinkuin olisin ollut ainoa epäilty koko jutussa. Vainoharhaa se vaan on.

Nyt ollaan sitten vain otettu rennosti. Paluumatkakin onneksi järjestyi, kun tuon täältä yhden auton Lahteen. Ei tarvitse kikkailla VR:n kanssa, mikä on aina plussaa. Ne on kyllä osanneet hinnoitella nuo junamatkansa aika juutalaisittain, kun samalla matkalla voi olla päälle kymmenen euroa enemmän hintaa, jos menet paria minuuttia myöhemmin lähtevällä junalla. Onpa vitun hyvä systeemi. Joo, jos malttaa lähteä aamu kuuden junalla, kaikki muut onkin melkein kalliimpia sitten. Joku järki tuohon hommaan voisi kyllä tulla, alkaa pikkuhiljaa ottaa aivoon. Etenkin kun tietää, ettei se raha mene ainakaan mihinkään oloja ja raiteita kunnostavaan, vaan suoraan johtoportaan bonuksiin, tekisi mieli kuristaa niistäkin jokainen aina kun istuu junassa. Viime matka tänne Tampereelle oli kyllä siinä mielessä ihan luova, että kirjoittelin jonkun 6 potentiaalista Cut To Fit-biisiä.

Koska ulkomaailma kiinnostaa meitä kollektiivisena yksikkönä niin kovin vähän, taidamme pian palata katsomaan South Parkin alkupään tuokkareita. Itselleni jo kai kolmas kerta tämän vuoden puolella, kun pällistelen nuo kaikki läpi. Ei siihen voi ikinä kyllästyä, se ei ole mahdollista.... Ainakaan minulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti