lauantai 21. syyskuuta 2013

Kaikkea sekavaa..Taas.

Eilinen keikka tuntui taas niin vitun hyvältä, ettei mitään järkeä. Tuntui, että se tuli todellakin tarpeeseen ja ettei hetkeen ole ollut noin hyvää keikkaa. Niin se toisaalta tuntuu aina. Joka kerta tuntuu siltä, että taisi olla paras keikka, kun ei pysty tekemään juuri mitään muuta kuin hengittämään ja pidättelemään oksennusta. Tai koittaa keskittyä vain siihen, että ylipäätään....on. Nyt sitten juodaan kahvia ja keräillään ja katsotaan South Parkia. Ja illalla käydään ehkä Eetun kanssa soittelemassa vähän sludgea. Jos se ei nyt taas koita luikerrella irti siitä lupauksesta, kyllä se ainakin vielä sanoi varovaisesti, että joo ehkä.

Onneksi olin eilen kaukaa viisas ja tein ihan vitusti ruokaa, että tänään voi vaan syödä! kiitos Menneisyyden Jere! Mehuakin on kaappi täynnä, aijjaijai, kyllä nyt kelpaa hajota palasiksi. Joku jätkä halusi julkaista Cut To Fitin levyjä Indonesiassa C-kasetilla, kun se kertoo mitä levyjä se tahtoo julkaista niin duunailen kasetin kannet ja toivon että se saa noita vanhempiakin pyörimään tuonne Aasiaan päin. Meikälle on aivan sama, vaikka ei saada senttiäkään, kunhan Indonesialaiset saa lisää grindiä. Sieltä tulee muutenkin aika tasaiseen tahtiin kyselyä, että mistä saa levyjä, mutten uskalla oikein postitella kun niillä on tapana mennä hukkaan tuolla välimatkalla. Niin parempi, että joku pyörittelee niitä siellä päässä.

Järkeä this postaus apparently has not. Ehkä jaksan keskittyä illalla johonkin vähän diipimpään, mutta ei ole pakko - tämä on meikän internet. Oma pieni turvallinen kupla, joka jostain täysin käsittämättömästä ja merkillisestä syystä on pysynyt idioottien ja trollien koskettelujen ulkopuolella. Se on minulle melkoinen mysteeri, mutta en valita. Olen kiitollinen siitä, että minulla on mahdollisuus jatkaa tätä kirjoittelua, vaikka siitä ei juurikaan tule rahaa ja vaikka se ei hyödytä välttämättä yhtään ketään tai mitään. Kaiken ei tarvitse aina olla jotkain hyödyttävää toimintaa. Tämä on ennemmin ajan hukkaa, tapa kuluttaa aikaa ennen hautaa. Silti nämä asiat, jopa nämä vitun hölmöt ja yhdentekevät asiat, on PAKKO saada kirjoittaa. En koskaan korjaile mitään jälkeenpäin, paitsi novelleista joskus kirjoitusvirheitä, koska ne vituttavat. Näistä teksteistä en edes oikolue yhtäkään. Se on historiaa ja yhden tekevää sillä hetkellä, kun painan julkaisu-nappia. Niinkuin nyt.

1 kommentti:

  1. Sä oot laittanu ittes likoon. Sisuskalut tiskiin. Ja näin se pitää ollakin.

    VastaaPoista