torstai 1. elokuuta 2013

Tavallista vöyhötystä..

Ei Helvetti. Miksailin tuossa sitten tuota Oliphaunt Ridersia, meikästä siitä tuli niin kova ettei mitään järkeä. Meikän ykkösautoilulevy tästä lähtien, 26 minuuttia jotain Kyussin, Truckfightersin ja myöhemmän Mary Beats Janen välimaastossa, aivan helvetin hyvää kamaa. En vaan voi hehkuttaa tätä tarpeeks, koska oon oikeasti aika fiiliksissä tuosta kaikesta. Ihan järjettömän hyvä. Huhhuh. Kuuntelen tuota huomenna koko matkan Tampereelle. Meikällä on nyt melko hyvä fiilis aivan kaikesta. KELAt ja muut ei mahda mulle mitään, vaikka jäänkin näemmä sitten tyhjän päälle, ei vittu kiinnosta. Jos olisin luottanut tähän systeemiin, olisin kuollut nälkään jo neljä kertaa rahoja odotellessa. Ainakin. Varmasti useampia.

Huomennakin on koko päivä aikaa, ennen kuin junan nokka kääntyy Tampereelle päin, mitähän sitä tekisi päivällään. Lukeminen on muuten ollut vähän jäissä, mutta duunissa luin kirjan nimeltä Syyllinen, joka oli taas Juuson kirjastolöytöjä, siellä on siisti käydä, kun se löytää meikälle sellaista luettavaa joka laittaa miettimään ammattietiikkaa ja omaa suhtautumista vähän kaikkeen. Tuossa yksi jätkä alkaa puolustaa oikeudessa murhasta syytettyä 11-vuotiasta, kelailee omaa elämäänsä ja miettii suhdetta omaan adoptioäitiinsä ja oikeaan äitiinsä. Melko mielenkiintoista lukemista, vaikka tavallaan odotti sieltä taustalta jotain elämää suurempaa traumaa päähenkilön vihojen taustalle, mutta toisaalta siinä tajusi myös, että usein ne traumatkin ovat melko pieniä asioita, joita ei vain voi laskea irti, ennen kuin saa vaikka vuosikymmenten verran etäisyyttä  kaikkeen kokemaansa.

Jos joku tahtoo duunailla jotain musiikkijuttuja, niin syksyllä meikällä olisi aikaa tehdä vaikka ja mitä, kun tässä alkaa näköjään keikat vähentyä koko ajan, eikä Mustalla Ristilläkään kai ole hirveitä kiireitä tässä syksyllä. Eli meikä tarvitsee jotain tekemistä, etten itsekseni tee taas miljoonaa levyä joita kukaan ei kuuntele. Ei sen puoleen ole niin väliksikään, vaikkei kuuntelisikaan, koska pakko ne on kuitenkin tehdä. Nyt on järjettömän kuuma. Kesä tuli vissiin takaisin, vaikkei mihinkään mennytkään. Kaikki itkee, että se on loppu, koska niiltä loppuu lomat. Toivottavasti tämä jatkuu vaikka syyskuun puolelle, ennen kuin tulee taas kaikki se sade ja vesi ja paska taivaalta alas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti