perjantai 2. elokuuta 2013

Tampereella..Again!

Äsken Prismassa käydessä piti ihan pysähtyä melko pitkäksi hetkeksi miettimään, että hetkinen, missäs päin Suomea minä nyt olenkaan. Jostain syystä se tuntui niin samalta, kuin Forssan tai Tornion Prisma, etten ollut yhtään varma siitä, mikä todellinen sijaintini oli. Murteestahan sen sitten tunnisti. En tiedä, miksi Tampereen murre ärsyttää minua melko paljon. Se on sellaista Suomen alabamaa, yhtä jatkuvaa Kummeli-sketsiä ilman punchlinea. Kaipa kaikkeen tottuu. Kunhan ei minuun tartu. Osaan kyllä  matkia tamperetta melko hyvin, mutta se on taas vaan karikatyyrien piirtelyä.

Jotenkin tuntuu vaikealta sisäistää, että huomenna olisi taas reuhattava ja riehuttava, mutta eiköhän se sieltä sitten taas huomenna kirkastu mieleen, kun etsii kaikki ne sekakäyttävät krustit ja hipit ja muut nekaloidit. Viimeksi järjestäjä (joka oli ihan tuhannenpäissään itsekin) esitteli meille listaa bändeistä, joista yli puolen nimien yli oli vedetty viiva. "Tuo on perunu, noita ei oo näkyny, tuo on liian kännissä, tuo on perunu, en löytäny noita!" Saapa nähdä, mikä on huomenna meininki. Hauskoja reissujahan nuokin on. Eipä tarvitse vanhainkodissa keksiä tarinoita.

Tämä päivä kuluu Breaking Badin kanssa sillä aikaa, kun Terhi on työn touhussa. Kävin ostamassa 4 litraa mehua, koska tamperelainen juomavesi haisee ja maistuu lähinnä öljylle. En tahdo joutua juomaan sitä missään vaiheessa. Yksi purkki tosin meni jo ihan vain aamupalaksi, mutta eipä tuo Prisma kaukana ole, jos pitää käydä tankkaamassa lisää. Nyt vaivun takaisin tuonne kemian ihmeelliseen maailmaan, tosin sitä ennen voisi vaikka tiskata. Jos tekisi pari biisiä samalla. Hail satan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti