maanantai 19. elokuuta 2013

Pohjoisessa taas

Niin ne reissut kuljettavat taas paikkoihin, joihin et odottanut päätyväsi. Tarkoitukseni oli vielä launtai-iltana Turussa vakaasti se, että sunnuntai-iltana olen kotona ja kärsin järjettömän paskaa sunnuntairuntelua mieleni suunnalta, mutta sen sijaan olinkin Nistikon Joonaksen kanssa melkoisen virkistävällä ja siistillä pyöräretkellä ympäri Torniota. Lähdinkin siis taas kohti pohjoista. Mutta olen paljon asioiden edellä. Tuo kolmen päivän sekoilupätkä oli taas enemmän kuin mukavaa, sain viettää aikaa kaikkien noiden hienojen ihmisten kanssa ja soittaa keikkoja ihmisille, joista ainakin osaa jopa kiinnosti. Se oli kaikin puolin melko hienoa.

Melkein kaikki, tässä kuvassa meikä on vamppyyrinä pimeässä.
Mentiin Roopelle yöksi, oltiin jo sovittu, että jos saan junalipun peruttua niin menen Tornioon. Sain sen peruttua ja lähdin Mikon, Jussin ja Joonaksen kanssa aamukahdeksalta istumaan koko päiväksi autoon. Oli aivan helvetin mukava reissu, mutta meikä nyt nauttii autossa istumisesta muutenkin varmaan luvattoman paljon. Sunnuntai meinasi puskea päälle, mutta jatkuva tien päällä oleminen lievensi sitä tunnetta melko paljon, kun koko ajan eteni jonnekin. Päästiin Joonakselle, syötiin hyvin, käytiin pyöräilemässä kaupungilla ja näin Terhinkin. Istuttiin joenrannassa katsomassa auringonlaskua ja ajettiin Joonaksen kanssa takaisin saunomaan. Sen jälkeen alkoi olla melko väsyksissä.

Tänä aamuna sitten heräiltiin ajoissa, Joonas lähti kouluun ja minä tulin kirjaston lehtilukusaliin pitämään sadetta. Kohta, kun tuo kirjasto aukeaa, voisin käydä lukemassa Those Barren Leavesin loppuun mikäli se sieltä löytyy. Oma kappale, samoin kuin kuulokkeet ja kaikki muukin olennainen, kuten vaihtovaatteet, ovat himassa. En ajatellut tekeväni viikon reissua pohjoiseen.

3 kommenttia:

 1. Taas aiheen vierestä, mutta Chelsea Wolfe uppoo melko varmasti sulle. Ellei jo ole tuttu.

  http://www.youtube.com/watch?v=oGIT_QhTmys

  Vaikuttavin artisti pitkään pitkään aikaan johon oon törmännyt. Tulee Neurosis ja niiden laulajien soolomatsku esim mieleen. Vittu nuo ton biisin sanat.

  VastaaPoista
 2. Pitää katsella tuo joskus, kun olen jossain muualla kuin kirjastossa. Joskus koitin kuunnella tuota, mutta se ei syystä tai toisesta toiminut. Jotenkin meikällä on sellainen vahva tunne, että jos tuo kolahtaa sulle, niin se toimii minullekin.

  VastaaPoista
 3. Joo, kyllä tässä ollaan vahvasti samoissa vesissä kuin Swans ja Neurosis. Jotenkin todella tutun kuuloista, mutta ei osaa sanoa mikä tulee mieleen. Ennemminkin joku abstrakti ja tuttu tunne, minkä ne harvat artistit, jotka on samalla taajuudella, saa aikaan.

  VastaaPoista