perjantai 9. elokuuta 2013

Musiikki on siisti homma. Kai tiesittekin sen jo..

Missään sarjassa ehkä Dexteriä lukuunottamatta ei ole ollut yhtä hienoa ja vaikuttavaa soundtrackia, kuin Breaking Badissa. Ja se on paljon, koska tänä päivänä tuntuu että kaikissa sarjoissa on melkein järjestään aika hyvin ja tarkkaan mietitty tuo äänipuoli, mutta näissä kahdessa se on vielä jotenkin minun makuuni sellaista, että koko ajan saa olla karvat pystyssä. Breaking Badin tunnarin väsänneellä Dave Porterilla on varmasti ollut ihan helvetin kivaa, kun on saanut väännellä ja vasaroida biisistä ihan vitusti erilaisia variaatioita ja versioita, kuuntelin neljännellä tuotantokaudella olevaa kuumottelusekoilumixiä monttu auki, kun sitä ei aluksi edes tunnistanut samaksi biisiksi. Minulla ainakin olisi tuollaisessa duunissa hauskaa. Se olisi melko pitkälle meikän unelmaduuni. Kokeilla mitä kaikkea jostakin hommasta saa irti. Muutenkin kaikki kilahtelu ja kolahtelu on meikän mieleen.

Rahaakin tuli tänään, maksoin vuokrat ja kävin ostamassa halvimmat kaiuttimet läppärille, kun alkoi vituttaa tämä meidän epämääräinen 5-metrin-stereopiuha-cd-soittimeen-viritelmä, johon kaikki vaan ryssivät jotenkin koko ajan. No, ojasta allikkoon, pääsin eroon yhdestä piuhasta ja sain tietokonepöydälle kolme tilalle. Mutta voipa kuunnella musiikkia tietokoneeltakin ilman, että vituttaa kun ei oikea puoli soi ollenkaan. Pystyn ehkä taas miksailemaankin niin, että on jotenkin realistinen kuva siitä, mitä on tekemässä. Eli luultavasti kaikki alkaa kuulostaa vielä enempi paskalta. Nuo haisee vaan liian uudelta, sain siitä migreenin ja kun vähän nukuin, tuli kunnon kuumehuuruzombiolo. Nyt kun meillä on tuuletinkin, voin toteuttaa mielikuvaani Carnarvonin kuolemasta. Teippaan tuon tuulettimen kattoon, vaikka se ei kattotuuletin olekaan, makaan huuruissa sängyllä ja kuuntelen jotain King Crimsonia tai Eaglesin Hotel Californiaa.

Näin tänään myös kaksi ensimmäistä banaanikärpästä. Raivostuin välittömästi niin paljon, että tiskasin kaikki tiskit. Se ei ehkä kuulosta mitenkään kovin aggressiiviselta vastaukselta kahden kärpäsen ilmestymiseen keittiössä, mutta niille se on sama, kuin polttaisi niiltä kylän! Muistinpa taas vaan, että mätäkuu on tullut ja pitää alkaa skarpata näidenkin asioiden kanssa. Ei vaan auta, että saa niin helpolla migreenin ja makaa sitten pahoinvointisena puoli päivää sängyssä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti