maanantai 5. elokuuta 2013

Lahdistus alkaa heti kun pääsee rajojen sisäpuolelle.

Tulin takaisin Lahteen. Se tuntuu aina yhtä uuvuttavalta, vaikka nytkään olo, keli, tai ihmiset eivät olleet läheskään pahimmasta päästä. On vain vähän sellainen olo, että mitähän vittua sitä nyt taas tekisi elämällään, vaikka osaltaan sekin on harhaa. Nyt pitää alkaa tehdä julistetta lauantaille, ilmeisesti siellä on Zyprexa, Oliphaunt Riders ja Kansalaistottelemattomuus, mikäli olen ymmärtänyt oikein. Pitää alkaa jo luonnostella ja ehkä illemmalla piirtää ihan lopullinenkin versio julisteesta, huomenna sitten jo pitää keretä levittämään niitä, että kerkeävät edes pari päivää olla näkyvillä. Tuli koko päivä vähän äkkiä, onneksi ei ole mitenkään isommin omilla niskoillakaan. Eli ei ole meikän lompakosta kiinni, muuten olisi aika laihat bileet tulossa.

Matkalla huvitin itseäni kirjoittamalla Cut To Fitille kuusi uutta biisiä, Dead Weight, Crushing Insects pt.3, Delete, False Image ja Two For Flinching. Saa nähdä tuleeko suurimmasta osasta noita oikeita biisejä, mutta onpahan jo ainakin jotain olemassa jatkoa ajatellen. Kannetkin visualisoin jo päässäni valmiiksi asti, elikkäs se tekee jo itsensä! Ihan niin kuin meidän munavoi viime jouluna, kun naurettiin että se on jo melkein valmis, kun ei tarvinnut kun keittää kananmunat ja sotkea ne voihin, käytännössä jo jääkaapissa siis! Piirsin myös hienon sarjakuvan, jossa sivuja pläräämällä kärpänen liiskaantuu. Kissakin on kuulema kussut sänkyyn, että kyllä tämä kotiinpaluu taas on yhtä ilon ja onnen juhlaa. Pitää vähän miettiäkin, mitä noiden kanssa tekee, jos tästä nyt lähtee jonnekin. Mielelläni pitäisin ne tässä samassa kämpässä, mutta tuo veljeni ei taida olla asiasta samaa mieltä. Jos nyt muutan johonkin kymmenen neliön yksiöön, niin en minä niitä kyllä sinnekään ota, se olisi täyttä kidutusta niille.

Tuli myös huomattua, että joku internetin mad max oli perustanut Vapaasta Nekalasta punavihermädättäjät-topikin suolikaksneloselle ja ainoa linkki, jota sieltä löytyi oli linkki tänne, saatteena "paikalla myös huippuesiintyjiä esim Palava paska". Selkeästi ko. postauksesta ei oltu luettu sanaakaan. Se ärsytti lähinnä siksi, että se pakotti minut taas kohtaamaan tuon ulkoisen maailman ja muistamaan, että sehän on täynnä henkisiä 5-vuotiaita, jotka juoksevat ympäri internetiä haukkumassa kaikkia homoksi ja toivoen, että joku alkaa tapella. Koska en ole tällaiseen toimintaan törmännyt pariin vuoteen, toivoin jo että ihmiskunta olisi ottanut jonkun henkisen harppauksen. Mutta niinhän sitä sai taas pettyä ihmisiin. Laitoin ylläpidolle viestin, jossa ilmoitin tuon linkin olevan harhaanjohtava ja haitallinen. Tahdoin sen pois, koska minulla on parempaakin tekemistä, kuin vahdata ja siivota tätä blogia sisälukutaidottomien idioottien spämmistä, jolta tähän asti olen saanut välttyä lähes täysin. Kiitos siitä kaikille niille, jotka ovat jättäneet kirjoittamatta ja kiitos kirjoittaneille jonkinasteisen älyn osoittamisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti