keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kirppareita ja auton puutetta!

Käytiin Tompan kanssa kirppareilla, ja kyllä helvetti vieköön taas kannatti! 50 euroa paloi, mutta sillä rahalla ostin Hessen Narkissos ja Kultasuun, Dr. Johnin In a Sentimental Moodin, piezo-mikin akustistelle kitaralle ja Little Big Muffin! Vittu, olin jo varma että edes muffi on rikki, mutta vähänpä tuli hyvä mieli kun laittoi piuhat kiinni ja polkaisi sen päälle. Piezo-mikkikin tuli tarpeeseen, koska Charvelista on ollut sähköt paskana jo muutaman vuoden, eikä sitä nyt enää tarvitse sen takia repiä auki, vaan voin vaan iskeä tuon kylkeen. Se vielä kuulostikin ihan vitun hyvältä. Kylläpä on tänään aivan helvetin hyvä ja mukava sadepäivä, Dr. Johnkin sopii tähän vain todella hyvin. Ei valittamista juuri mistään. Voisi tilata pizzan kotiinkuljetuksella ja katsella loput Breaking Badit ja dokkareita Areenasta. Aloitin aamuni katselemalla Stephen Fryn Sanojen Planeettaa, ekalla kierroksella näin siitä vain viimeisen jakson. Se kun mokelteli noita brittimurteita läpi niin tuli aika äkkiä ikävä sille saarelle. Onneksi ulkona on tällä hetkellä käytännössä päällä täysimittainen Wales-simulaattori, joten lohtu ei ole kaukana, jos sitä tahtoo hakea.

Tälle päivälle ei ole mitään ihmeellisempää ohjelmaa, mutta huomenna olisi sitten taas tarkoitus alkaa roiskia ja räiskiä grindiä ympäri Etelä-Suomea. Pitäisi jostain löytää auto lainaan kolmeksi päivää, jos joku voi auttaa niin arvostamme suuresti. Maksamme bensat ja vastaamme vahingoista, ajan itse ja olen siinä touhussa kai ihan pätevä, mikäli autossa ei ole ihmeellisempiä yllätyksiä. Huomenna siis Tampereen Vastavirta (soitto alkaa YHDEKSÄLTÄ ILLALLA, joten ajoissa paikalle niin kaikki pääsee ajoissa pois), perjantaina Helsingin PRKL ja lauantaina Turun Klubi! Tulkaa ja ottakaa kaverit ja kaverittarenne mukaanne, niin on kaikilla kiva ja hyvä olla, eikös joo! Nistikko myy siellä uusia kasetteja, ja on kai kaikilta muiltakin uudet levy tulleet. Tai Disarelta kai tulossa vasta jossain vaiheessa, kunhan ne kouluttaa Antin ensin sisäsiistiksi. Näillä on nimittäin ollut kaikenlaisia hassuja sattumia, jotka sisältää mm. ureaa ja läppäreitä.

Nyt alan pällistellä dokumentteja ja tilailla internet-pizzaa, omaehtoinen syrjäytyminen on hieno yhteiskunnan suoma mahdollisuus, jota tänäkin päivänä mielelläni käytän. Olen jo kuitenkin tasoittanut tilanteen juoksemalla aamulla työkkäriin, ja työt alkaa näillä näkymin siis Tampereella syyskuun alusta. Hyvä minä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti