tiistai 27. elokuuta 2013

Herra Aasin Turistikierros Oulusa!

Käytiin tuossa sellaisella Grindcore Allstars iltakävelyllä, että oksat pois. Meitä oli meikä (Cut To Fit), Kede (Nistikko), Heinonen (Disare) ja Saarilammen Antsa (ex-Feastem). Itseasiassa perustettiinkin bändi Grindcore Allstars, ja siihen levyn kanteen tulee sellainen superkokoonpanomehustelutarra. Jätkät esitteli meikälle Ainolanpuistoa ja otettiin meikästä turismifiilistelykuvia ympäri Oulua. Tässä on hieman retken kuvallista satoa:
Tässä kuvassa meikä ottaa chillisti patsaitten kanssa.
Tässä kuvassa meikää kuumottaa aivan homona Oulun pelottavimman patsaan vieressä. Hui!

Tässä kuvassa meikä on melkein tsombina jonku saatanallisen risuhäkkyrän edessä.


Löyty toinenki vitun pelottava patsas, mutta tässä vaiheessa meikä koitti jo play it cool, niikö.
Ja tottakai sitä pittää Oulusa Toripolliisin kanssa ottaa kuva!
Grindcore Allstars (Heinonen, Kede, Saarilampi ja meikä)

Oli kyllä aika hauska ilta, melko erilainen kuin tavallisesti, mutta silti äärettömän mukava. En ajatellut, että sitä kerkeisi tällaisella pikavisiitillä Ouluun viihtyä näin hyvin. Sain ostettua Punaisen Ristin Kontista itselleni shakin viidellä eurolla, sekin kolahti meikälle nyt täysillä Torniossa, kun Joonaksen kanssa pelailtiin sitä. Siinä vasta jotenkin tajusin, miten äärettömän hieno peli se on, kun se on niin vahvasti ihmisten persoonallisuuksien mukaista, kuin voi olla. Minkälaisia riskejä ottaa missäkin vaiheessa, kummalla riittää kärsivällisyys pitemmälle laskemiseen, miten erilaiset pienet muutokset muuttavat koko pelin dynamiikkaa...aivan ääretön määrä mielenkiintoista asiaa, joka sai meikän vaan hykertelemään jostain henkisestä mielihyvästä koko ajan. Oli niin hienoa pelata koko ajan itseään paremman kanssa, koska meikä oikeasti tykkää hävitä paremmalleni. On hienoa katsoa, kuinka joku toinen vie kuin pässiä narussa, koska et itse jaksanut ajatella riittävän pitkälle. Lisäksi shakki on mielestäni aika loistava paikka kokeiluun. Siinä voi kokeilla kaikenlaisia pelityylejä ja variaatioita, erilaisia taktiikoita ja liikkeitä, joiden toimimisen näkee sitten käytännössä saman tien laudalla, se on aivan helvetin siistiä. Täytyy vain toivoa, että nyt kotiin mennessäkin löytyy joku pelikaveri.

On kyllä taas ollut todella hieno, tajuntaa laajentava ja ymmärrystä avartava reissu. Huomenna kahden jälkeen lähtee juna kohti Lahtea, ja illalla olen sitten taas siellä päin, jos jotakuta kiinnostaa kahvitella. Ei sitä taas tiedä, kuinka nopeasti meikä singahtaa jonnekin aivan muualle. Tänä kesänä olen tainnut nukkua suunnilleen kaksi viikkoa omassa sängyssä. Muuten olen ollut kaikkien muiden sohvilla ja lattioilla ja vieraspedeissä. On ollut aivan helvetin hienoa, elämäni on juuri sitä, mitä tahdon sen olevan. Saa nähdä meneekö tämäkin reissu niin, että tili tyhjenee aika tarkkaan kotiovelle päästessä, kuten aikaisemmat ovat olleet.

2 kommenttia:

  1. Shakki on pelien kuningas!! Viime kesänä tuli otettua useita 4 tuntisia matseja mutta porukka väsyi pelaamaan kanssani. Olimme liian tasaisia niin pelit vaan venyivät eikä kukaan suostu enää pelaamaan kanssani! Pitää varmaan liittyä johonkin shakkikerhoon, se voisi muutenkin olla melko siistiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se siinä siisteintä onkin, kun pelaajat ovat tasaisia, meikäkin hävisi koko ajan vaan melko täpärästi, sain yhden melkein tasapelin ja sen kerran kun voitin, se olikin helvetin hieno ja varmaksi pelattu yhdeksän ruudun matitus, oli aika kuningas olo :D

      Poista