maanantai 1. heinäkuuta 2013

Tänään on heinäkuu. Heipä hei vaan.

Nyt oli biisissä niin helvetin hienot sanat, että ihan kylmät väreet meni alas ammatillista selkärankaa. Animaationkin puolesta sellaista kamaa, että meikä olisi ihan tyytyväinen, jos osaisin muuttaa kuviani eläviksi tuolla tavalla. Joskus vielä otan kyllä senkin taidon haltuun ihan kunnolla. Tässä on nyt tämän aamua väkerretty Tuska-videota, piti oikein käynnistää tuo "työkone", että saa ääneen ja kuvaan jotain järkeä. Videota on valmiina noin kolme minuuttia, ja se taitaa olla valmis noin 15 tunnin päästä. Sen jälkeen sitten katsotaan, onko kuva ja ääni synkassa koko paskan ajan, ja luultavasti kiroillaan vähän ja aloitetaan alusta. Sen jälkeen väännetään suunnilleen saman verran Torven videota, sitten isketään ne molemmat tuonne Youtube-kanavalle mahdollisimman samaan aikaan, ikään kuin "splittinä", kaksi keikkaa ja kaksi ihan erilaista iltaa, musiikki tosin on ihan samaa paskaa vaikka melko paljon eri biisejä soiteltiinkin.

Tämä on vähän tällainen päivä, ettei tiedä miten päin olisi. Kirjoittelin työhakemusta Tampereen suuntaan, jos pääsisin sinne Pauhouselle ohjaamaan sitä bänditoimintaa. Siellä kuulema on odoteltu meikää jo tekemään musiikkia studion pyörittelijöiden kanssa, ja olisin minä kyllä melko innokkaasti sinne menossakin. Tässä on vaan vähän nyt treenailtavakin tällä viikolla, kun Mustan Ristillä ajateltiin soittaa uutta biisiä, ja Cut To Fitin keikalla taas vähän vanhoja. Aika hauskaa siltä kantilta, että saa treenailla jo vanhoja biisejä enemmän, kuin uusia. Mutta laskeskeltiin, että Cut To Fitillä taitaa olla nyt 106 biisiä, ja siinä alkaa olla jo sellainen määrä, että niitä saa vähän hinkkaillakin. On meillä kuitenkin varmaan ainakin puolet niistä sellaisessa aktiivimuistissa, että ne olisi mahdollista vetää keikalla. Tietysti aina enemmän niistä, mitä on alettu soittaa sen jälkeen, kun Vili alkoi soittaa rumpuja. Viimeksi kun treenailtiin Hiljaisuuden biisejä keulin koko ajan ihan vitusti, mutta kyllä ne sitten keikalla taas meni ihan hyvin, mitä satuttiin soittamaan. Mutta Puska festareille voisi kehitellä jonkin vähän erikoisemman miksin sellaisia biisejä, mitä ei soitella niin paljon. Jos noilta nyt löytyy intoa siihen. Katsotaan. Mutta eksyin taas aiheesta.

Syksyllä saattaa siis ehkä olla edessä muutto Tampereelle, jos löytyy jokin sellainen huusholli, johon minut huolitaan ja johon minulla on varaa. Mietin, että homma menisi kätevästi, jos Vili muuttaisi vaikka tähän meikän tilalle, ja jätkät pyörittäisivät tätä kommuunia sitten. Vähän tietysti pelottaa, että mitähän vittua siitäkin tulisi, mutta skarppeja jätkiähän nuo on, kyllähän ne nyt tajuaa miten maailma makaa. Ainakin Vili. Ja se voi sitten potkia Eetua aina välistä. Mutta meikän aika Lahdessa alkaa ainakin hetkeksi olla täysi. Aina parempi, jos pääsisin suurimmasta osasta romuja vain eroon, eikä minun tarvitsisi kantaa juuri mitään mukana. Levyt voisin jättää jätkille, otan kitaroista vain Charvelin ja Ollin antaman sähkökitaran, muut voisin koittaa myydä pois. Niistä ei kyllä kauheasti rahaa saa, mutta jos muutamia satasia edes.. Pitää nyt katsoa mitä tapahtuu. Kyllähän tämä pistää miettimään kaikenlaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti