keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Takaisin reissusta, kohti seuraavaa.

Ihan hyvä reissu Helsinkiin, saatiin aikaiseksi kaksi akustista Cut To Fit-coveria ja nauhoitettiin seitsemän biisiä Oliphaunt Ridersia, ihan hyvä kahden päivän reissu. Nyt sitten vähän lomaillaan ja alan miksailla sitten, kun Terhi lähtee Tornioon ja mun pitää keksiä jotain tekemistä. Ellen sitten innostu jo tänään vähän katselemaan niitä. Kuten luultavasti ehkä vähän innostun. Huomenna lähden sitten kuitenkin taas Tampereelle ja olen siellä valmiina lauantaina Vapaan Nekalan keikkaa varten. Olen tainnut nukkua kotona jonkun kourallisen öitä tänä kesänä, koko ajan menossa jonnekin. Juuri niin tahdonkin olla. Mennä ja kulkea ja vain olla. Taloudellisestihan tämä ei ole kannattavaa, mutta taloudellinen kannattavuus ei ole tainnut elämäni aikana ohjata yhtäkään päätöstä.

Saatin aikaiseksi uudet versiot biiseistä Babylon Palaa ja Edustuksellinen Byrokratia. Babylonista koitettiin ensin tehdä reggae, mutta se oli jo liian vammainen, tehtiin siitä tuollainen puolifunkki, johon Sante soitti bassot ja lauleskeli loppuun taustoja. Kaikki laulut nauhoitettiin yöllä hissukseen, kun oltiin häiritty naapureita jo ihan riittävästi. Siellä on myös mielenkiintoinen rytmisektio, brassifiilikseen asti bongorumpuja ja sekakäyttäjän quiro, eli tyhjä pillerilevy. Seuraavana aamuna sitten duunailin tuon Edustuksellisen Byrokratian ja Sante nauroi, että se voisi olla tunnarina jossain vitun kuumottavassa ohjelmassa. Joku lasten Twin Peaks. Cut To Fitistä tulikin mieleen, että maanantain keikkakin meni ihan mukavasti, vaikkakin tuntui aivan vitun oudolta. Ihmiset ei sekoile mitenkään ihan hirveästi maanantaikeikoilla ja tuntuu siltä, että kaikki on aivan vitun jäässä. Paitsi me. Me oltiin tulessa. Lähti ihan saatanan hyvin, Vili viskeli kapuloita vähän joka välissä, kun ei ne meinanneet pysyä lapasessa. Yksi lensi meikällekin melkein suoraan käteen ja heitin sillä Viliä.

Tämä päivä menee nyt sitten siis vähän niinkuin lepäilyn, hajoilun ja lievän parantelun piikkiin. Voisi hakea kaupasta hedelmiä ja jäätelöä ja alkaa suunnitella jo vähän huomista lähtöä Tampereelle, repussa on vaan ollut sama läjä vaatteita jo vaikka kuinka monen reissun ajan. Jospa vaihtaisi välistä hypoteettisia vaatteita. Eli siis niitä repussa olevia.

1 kommentti:

  1. Linkit kyseisiin hienoihin sävelteoksiin ovat tässä:

    http://www.youtube.com/watch?v=b484Ukc-_ok&feature=youtu.be

    http://www.youtube.com/watch?v=nyvGP0mCZ7k&feature=youtu.be

    VastaaPoista