maanantai 29. heinäkuuta 2013

Kelan Vihollinen, näemmä niidenkin mielestä.

Ahhahahhahaa, Nyt ei enää voi kuin nauraa. Olen koko ajan luullut, että olen oikeutettu työttömyysturvaan, ja että päivät juoksee, koska viimeksi sovittiin puhelimessa KELAtädin kanssa, että minuun sovelletaan jotain helvetin ennakkomaksua kesä- ja heinäkuun osalta, ja veisin palkkakuitin näiltä kuilta sitten elokuussa, josta vaan tarkastettaisiin, että homma on mennyt kuten tähän asti. No. Nyt kävin KELAn sivuilla katsomassa, että joko alkaa olla päivät täynnä ja joko lomakkeita voi täyttää, mutta vitut siellä mitään täytettävää on ollut. Minulle on myönnetty ja maksettu työttömyysturvaa vaan kesäkuulle, vaikka olen hakenut sen ainakin elokuun loppuun asti. En enää edes käsitä, miten vitussa nämä on jaksaneet kusta 7 vuotta joka ikisen paperin päälle ainakin kolmesti ennen kuin antavat sen minulle? Ei tämä mene enää edes jonkun tilastollisen haksahduksen piikkiin, tämä on ollut systemaattista pyörittämistä jo aika monta vuotta. 7 vuotta hylkäyskirjeitä ja haista paskaa ei enää ole mitään sattumaa.

Olen siis tyhjän päällä taloudellisesti. Olen oikeutettu työttömyysturvaan, jota en saa, olen töissä, josta ei tule kai satasenkaan vertaa palkkaa ja näiden asioiden valossa en saa sosiaaliturvaakaan, kun se on viimeinen hätäapu. Olen seissyt jo kolme-neljä kertaa sossun paperit kädessä, ja sitten jostain on ilmaantunut joku maksu, joka on sössinyt sen lapun täyttämisen. Pitäisikö minun nyt siis täyttää ne kaikki neljännen tai viidennen kerran turhan takia... Vittu, että alkaa väsyttää jo tämä. Tänään on onneksi keikka, voitte olla varmoja, että tuhoan itseni. Taas. Pakko. Aina tuntuu olevan joku syy. Nämä keikat alkavat varmaan mennä sellaiseksi Lenny Bruce-henkiseksi tilitykseksi jossain vaiheessa. En ihmettelisi yhtään. Tulkaa katsomaan, kun selvä mies sekoaa. Varmaan lähemmäs kahdeksannenkymmenennen kerran.

Nyt menen kuuntelemaan jotain vitun grindilevyä täysillä ja täyttämään sossulappuja.

1 kommentti:

  1. tuo toiminta tuossa organisaatiossa on jotain ihan uskomatonta! viimeksi KELA meinasi omalla kohdalla evätä oikeuden suomalaiseen sosiaaliturvaan(?!!!) vaikka opiskelen ja olen täällä töissä koska olin välissä myös opiskellut puoli vuotta ulkomailla... eli täydet sympatiat!!!! i feel your pain! toivottavasti saat selvitettyä tuon!

    VastaaPoista