sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Torvi on aina Torvi.

Torvi osoitti taas melko vahvasti olevansa täysin oma itsensä! Keikka oli vielä parempi, kuin Tuskan keikka, ja lavan edessä heilui isoja ihmisiä ja yksi niistä oli munasillaan, kyllähän sitä tunsi taas, että on ihan vitun hieno olla kotona. Vaikka Torvessa on soittanut jo n. miljoona keikkaa, jokainen niistä on kuitenkin erilainen ja aina tuntuu siltä, että ne parhaat keikat on kuitenkin soitettu siellä. Lisäksi sitä voi naureskella jo olevansa jonkinlainen house-band siellä. Miikka Kallio Bandin rumpalikin oli kuulema naureskellut, että ollaan punkin Miikka Kallio Band. Muutenkin on niin siistiä, että tässä saa esitellä toiselle ihmiselle omaa maailmaansa, näyttää miten se toimii ja kertoa mistä kaikessa tässä sekavassa hölmöilyssä on kyse. Samalla huomaa siitä itsekin puolia, joita ei tule ajatelleeksi, kun niitä pitää niin itsestäänselvinä, mutta jollekin tällaisen soittelumaailman ulkopuolelta tulevalle ne eivät sellaisia ole. Se on siistiä. Tuntuu että löytää itsekin taas sitä samaa intoa, jota aivan kaiken alussa oli. Ja ei se kyllä kauheasti ole hävinnyt muutenkaan, mitä nyt vaan on oppinut humalaisten olevan vielä ärsyttävämpiä ja tyhmempiä, kuin mitä osasi kuvitella aloitellessaan. Eilenkin meidän yhdestä melko olennaisesta standistä hävisi yksi melko olennainen ruuvi, voitte uskoa, ettei kukaan edellisistä rumpaleista tiennyt koko asiasta sitten yhtään mitään. No, teipillä sen sai korjattua ainakin tuoksi illaksi. Mutta kamojen lainailulla on aina puolensa..

Eilen oli kyllä kovat bändit. Ensimmäisenä soittanut Ääretön Kapina oli helvetin sympaattinen bändi, mitä nyt kitaristi oli niin vitun kännissä, ettei ne saaneet yhtään biisiä käyntiin ekalla yrityksellä. Se oli kyllä kännissä jo sisään tullessaankin, luulin sitä joksikin tavan rokkispurguksi ja meinasin ottaa siltä rahaa, kunnes selvisi, että soittamaan se oli tulossa. Eihän siinä sitten, sattuuhan noita. Viimeinen Päivä taas oli ihan helvetin tiukka, kaikki vaan toimi ihan täysillä ja biisit kulki, partajeesus kitaristi tykitti ihan järjettömällä meiningillä koko ajan. Oma keikka kuvattiin ja saatiin vissiin nauhallekin, eli nyt meiltä on kahdelta illalta kaksi keikkaa äänellä ja kuvalla ja molemmissa aikas vitun hyvä meno. Voipi olla, että jos jossain koneessa teho riittää niin miksailen ne sekaisin ja laitetaan youtubeen jossain välissä. Meidän jälkeen soitti D-Beatless, jossa oli klassinen ja kliseinen kahden laulajan asetelma; toinen on se poliittisesti tiedostava ja toinen vähän hassutteleva. Siitä huolimatta se homma toimi todella hyvin, koska olen nähnyt melko monta paskaa tuollaista bändiä.

Torvesta lähtiessä vettä tuli ihan vitusti, mutta onneksi se laantui ja päästiin lähtemaan suhteellisen ajoissa nukkumaan. Nyt olo on tyytyväinen, raukea, hakattu, tyhjä, kaikkea tuollaista. Seuraava keikka viikon päästä Helsingissä Puska metal festivalissa, en tiedä missä se pidetään, jossain pihalla vissiin kuitenkin. Oletettavasti. Sieltä pitää lähteä sitten suoraan heti keikan jälkeen takaisin Lahteen ja Motörpubiin soittamaan Mustan Ristin keikka, jolle pitäisi vielä sanoittaa yksi uusi biisi, tuntuu vahvasti siltä, että se on tämän päivän hommia, kunhan tässä nyt ensin juo vähän kahvia ja kuuntelee Neurosista ja fiilistelee ensin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti