torstai 27. kesäkuuta 2013

There is a storm coming...

Mikähän vitun järki ja logiikka siinä on, että heti kun vedät edes housut jalkaan, alat hikoilla kuin pieni sika? Nämä kelit eivät ole minua varten. Viime yönä lähdettiin asuntoa pakoon, kun oli niin järjettömän kuuma, kierrettiin pari puistoa ja mentiin sitten Sokoksen eteen penkille vaan istumaan ja katsomaan ihmisiä pariksi tunniksi. Sinä aikana viisi tai kuusi tyyppiä tuli kysymään meiltä budia tai pitkiä risloja. Naurettiin, että pitäisi olla se sellainen laskuri, millä naksauttaa aina yhden sitten kun ne tulee kyselemään. Eilen vedettiin treenitkin pelkissä boksereissa, kun siellä vitun kellarissa on niin kuuma ja muut on röökailleet sen huoneilman ihan sietämättömäksi. Möllikin makaa mieluummin lattialla, kuin sängyllä! Se on nyt parina päivänä muuttunut ihan superkivaksi, silloin kun se tuli tänne sillä oli rasta selässä, ja sen koskeminen toi paluupostina kynnet saman tien päin näköä. Aina välillä sain nirsittyä sitä reunoista pois, mutta lopulta se sitten vain irrotti sen itse. Mutta tähän asti se on vielä aristellut sitä kohtaa selässä, nyt sitä voi silittää ihan koko selän matkalta ja häntä vaan korkeintaan viuhtoo. Se on helvetin palkitsevaa nähdä, että se on uskaltanut asettua tänne taloksi. Kun se tuli, sanottiin että se vihaa ihmisiä ja ei se sylissä ole ollenkaan, nyt se on melkein joka päivä meikän sylissä, kun kirjottelen jotain. Meidän ihmisvihaaja. On tainnut vaan olla paskoja ihmisiä. Kyllä niitä saa vihata.

Tänään olisi ohjelmassa sitten vielä siivousta, operaatio "kenraaliharjoitus" ja siirtyminen Helsinkiin. Illalla katsotaan, miten kiva paikka Helsinki on selvinpäin. Helsinkiin matkaamisesta saa taas kevyehkön ja hataranpuoleisen aasinsillan joukkoliikenteeseen. Tässä on pikku dokkari Onnibusin systeemeistä ja siitä, miten Matkahuolto ja VR kusee niitten muroihin koko ajan. Jos noilla olisi täältä Lahdesta juuri mitään vuoroja mihinkään, en käyttäisikään mitään muuta. Nyt se taitaa tulla kerran viikossa ja lähteä kerran viikossa, mutta hinnaltaan tuo on vitusti järkevämpi ja inhimmillisempi, kuin mikään nykyisistä vaihtoehdoista. Ihan sama mihin aikaan kuljet VRllä, juna ei ikinä ole ajallaan, eikä se koskaan ole mitenkään päin VRn vika. Vaikka rautatietoimintaa on tässäkin maassa harjoitettu jo 150 vuotta, on silti käsittämätöntä miten ihan joka vuodenaika pystyy yllättämöön koko lafkan niin täydellisesti. Vuoden lopussa on silti varaa taputella itseään selkään onnistuneesta kusetuksesta ja jakaa isompia bonuksia, koska se tarkoittaa taloudellista kasvua, että johtajat voivat paksusti. Vuoden alusta sitten nostetaan taas hintoja, sehän on kuitenkin jo perinne.. TTU!

Nyt voisi rauhoittua ja keittää aamukahvit ja laittaa jotakin siivoilumusiikkia. Ehkä Doomin Total Doom vois olla sopivaa mesoamista, tai sitten Tom Waitsin Mule Variations...alkaa ukostaakin sopivasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti