maanantai 3. kesäkuuta 2013

Siisti päivä vaihtuu siistiin iltaan ja lipuu siistiin yöhön.

Levystä en sano enää kauheasti. Se räjäytti tajunnan vielä siitä, mitä luulin sen olevan, kun tänään käytiin masteroimassa se. Sitä ennen sen sijaan tapahtui jotain hämmentävää, istuttiin päiväkahvilla ja kohtasin ehkä maailman pelottavimman nuken, jota joku nainen kanniskeli mukanaan. Tuo on Chucky potenssiin satatuhatta. Etenkin, kun sille piti vielä sanoa käsipäivää. Hyrr. Se istui sylissä, kun en uskaltanut heittää sitä poiskaan.


Tuon jälkeen mentiin siis kellariin kuudeksi tunniksi, ja sen jälkeen menin puistoon muutamiksi tunneiksi kuuntelemaan, miten olen hyödytön ihminen kun en pelaa korttia. Ihan yhtä tyhjän kanssa, pelkkää ilmaa, koska en tajua korttipelien hienouksia. Osaa meikä Unoa pelata. Walesissakin pesin kaikki jonkun sata kertaa putkeen, opetin Jenin mutsinkin pelaamaan ja voitin senkin, kunnes se kerran pyyhki meikällä lattiaa ja innostui siitä niin paljon, että sen koirat (rottweiler ja irlannin susikoira, helvetin isoja ja mukavia ötököitä) säikähti ja rupes huutamaan niin että kaikki naapurin kissat hävisi takapihalta melko äkäisesti.

Tämän yön ohjelmassa on väsymykseen totuttelua ja sen tutkimista, huomenna sitten mennään Badassriverille vähän nauhoittelemaan levyä ja saunomaan ja kuuntelemaan luultavasti taas kaikenmaailman stoneripörinää koko yöksi. Hyvä reissu tulossa, epäilemättä, pitää kuulema ottaa akustinenkin kitara mukaan, jos meikällä vaikka välähtäisi. Saa nähdä, on Heikillä siellä ukulelekin, joten tästä saattaa tulla todella mielenkiintoinen levy. Katsottiin viime yönä Raxilla sellainen ilmeinen klassikkoleffa vuodelta 1984, kuin Top Secret. En ollut koskaan ennen nähnyt sitä, mutta suosittelen kaikille, ajalta jolloin slapstick-leffat oli vielä vitun hauskoja ja kipeitä, ja jolloin leffaan saattoi laittaa vitsin, jossa vasikka ottaa suihin. Nykyään ollaan muka vapaampia, mutta todellisuudessa ainoa vapaa asia on se, ettei fuckia piipata joka vitun välissä. Ja se taas on köyhdyttänyt näemmä kaiken television ja elokuvateollisuuden älyllistä sisältöä aivan järjettömästi, aivan kuten South Parkissa epäiltiin jo viidennellä tuokkarilla.

2 kommenttia:

 1. Hymykuoppa!

  Nukke näyttää siltä että se herää öisin!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä olen hämmentävästi naamalihasvammainen vain toiselta puolelta. Hymykuoppahan on siis oikeasti vain reikä poskilihaksessa, joka jännittyessä sitten näyttää tuolta.

   Poista