lauantai 15. kesäkuuta 2013

Moroeimullamitääasiaaolluaattelinvaansanooettä...

Aamulla huomasin taas yhden mielenkiintoisen asian. Heräsin REMin aikana (jonka muuten tietää siitä, että herätessä on erektio, nippelitietona kaikille yleisesti, koska REM on tavallaan kehon testitila, jossa verenkierto vilkastuu ja kaikki kehon toiminnot aktivoituvat. ) ja huomasin, miten helposti siitä pääsee lipsahtamaan aina vain uuteen uneen. Jokainen ajatus meinaa vain auttomaattisesti muuttua uneksi, esimerkiksi ajattelin viime yötä ja Juhan autolla ajoa, ja yhtäkkiä olin sen ratissa ja tie edessä, sitten ehkä puolen minuutin päästä säpsähdin siitä taas hereille ja samantien tajusin miten paljon hereillä ollessakin tasapainottelee vielä unen rajamailla, vaikka muka on hereillä. Ajattelin, että se voi johtua siitä, että aivojen erittämä DMT on vielä vähän turhan vahvana päässä, ja aiheuttaa unenomaisia hallusinaatioita valveillakin. Ja samassa olin muka tietokoneella istumassa ja lukemassa wikipedia-artikkelia DMTstä, kunnes taas havahduin siihen, että makasin sängyssä ohueen peittoon kääriytyneenä. Olin varma siitä, että kaikki liikkeet sattuvat, ja siksi makasin kahteen asti melko pitkälti liikkumatta. Sitten päätin, että nyt on oikea aika aamukahville, ja on pakko nousta.

Kehoni oli kuitenkin melko oikeassa, jokainen liike tätä sormien naputtelua lukuunottamatta tuottaa kohtalaista kipua, ja pyrin tekemään kaikesta mahdollisimman helppoa olemalla mahdollisimman paikallani. Kuunneltiin eilinen keikka, ja tajuttiin, että meillä oli kyllä ihan vitun hauskaa. Kuunneltiin, koska Eetu koitti kuvata sitä, mutta laittoi kameran suoraan vahvistimen eteen kaiteelle tajuamatta resonanssin lainalaisuuksia ja sitä, että eihän se pystyssä pysy kun kitara soi täysillä vieressä. Siinä on myös hauska pätkä, jossa humalainen veljeni yrittää saada kameran pysymään psytyssä, unohtaen kitaran vaan vinkumaan ärsyttävästi. Lisäksi jossain muussa välissä joku vanhempi äijä käy huutamassa, että "OTA SITÄ SÄRÖÄ POIS, SULLA ON IHAN LIIKAA!" Sample-kamaa.

Tämän päivän suunnitelmat ovat melko auki. Olisin halunnut käydä nauhoittamassa Mustan Ristin loput laulut pois kuljeksimasta, mutta Leolla on bileet, ja ehkä se on ihan hyvä meikänkin joskus pitää ihan tyhjiä päiviä. Juuri eilen mietin, että tässä kahden viikon kesälomassa ei oikeastaan ole ollut lomapäiviä, kuin nuo kolme kuumeessa maattua päivää, ja kaiken muun ajan olen duunaillut jotain kuvia tai ääniä koko ajan. Ei sitä nyt varsinaisesti "työksi" voi sanoa, mutta kyllä se nyt silti osaltaan on samaa asiaa, mitä teen työksenikin. Ehkä saattaisi olla mahdollisuus työskennellä Tampereellakin vähän vastaavissa hommissa, ja se olisikin meikästä melko siistiä, mutta kun pitää tiistait olla Lahdessa, niin edes takaisin matkustelusta voi muodostua jonkinlainen ongelma, ja rahattomuudesta kanssa. Mutta ne nyt taas on vielä toteutumattomia mahdollisuuksia, eikä niitä pidä miettiä liikaa, koska niissä voi mennä kaikki vituiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti