maanantai 27. toukokuuta 2013

Päivän kulku. Kuivan pälku.

Tämä päivä on ollut ihan tuhlailtavissa oleva päivä. Käytiin miksailemassa levyä, Tompalla oli jotkut piuhat jotenkin väärin ja se nosti tempoa ja virettä, mietittiinkin, että onpas piripäisen kuuloista kamaa. Sitten ratkaistiin ongelma, kaikki hidastui vähän ja asetuttiin oikealle, happoisemmalle taajuudelle. Jostain kumman syystä biisejä bouncatessa se ylitempo sitten palasi. Ihmeteltiin, että mikä siinä oli, mutta jatketaan sitä murheenkryynin availua sitten huomenissa ja tarvittaessa keskiviikkona. Itseäni mietityttää ihan vähän levyn pituus. Saa nähdä, jätetäänkö siitä jotain vielä poiskin, vaikka jotain splittiä varten. En tiedä. Katsotaan. Vitun mielipuolista kamaa se kuitenkin on.

Mietin, että pitäisiköhän sitä käydä taas kirjastossa ehkä lainaamassa jotain kiinnostavaa, mutta tällä hetkellä on vaatimaton ruoka tulilla ja taitaa tässä mennä maailmankaikkeutta ihmetellessä niin kauan, ettei tänään enää kerkeä. Huomisen hommia. Vaikka onkin miksauksen, duunin ja Mustan Ristin täyteinen päivä. Mutta onhan tässä nyt päiviä, ellen sitten jää tänään rekan alle. Niin voi kuitenkin käydä koska vaan. Tai sitten joku pirinisti saa päähänsä, että meikä näyttää Jeesukselta ja koittaa tulla puukottamaan meikää.  Tai putoan puusta puolestatoistametristä  ja katkaisen niskani. Mitä tahansa voi sattua. On parempi pitää kaikki ovet auki! Avoimin mielin kohti uutta ulappaa!

Josko sitä jonain näistä öistä kekkuloisi jossain tuolla pihalla aamusta aamuun. Ongelmaksi ovat yllättäen muodostuneet hyttyset, jotka ovat tavallista ärhäkämmin imemässä verta. Niistä tuli mieleen, että näin eilen vanhaa duunikaveria (ei siis verenimijöistä, vaan siitä, että ötökät vitutti eilenkin). Oli ihan hauska nähdä, vaikka suurin osa siitä porukasta olikin sellaisia, ettei niihin halua olla missään yhteydessä tuon jälkeen. Mutta jostain syystä mietin juuri tuon tyypin kohdalla aina silloin tällöin, että onko se elossa. Näemmä on. Hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti