sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Nyt on kampetta!

Käytiin tänään demottelemassa uusia Cut To Fit-biisejä, pari vielä ja koko levy on valmis. Onneksi noita on nyt jauhettu niin helvetisti, että suurin osa alkaa mennä jo yhtä hyvin kuin vanhatkin biisit, nyt vielä saa pari keikkaa soitettua tuohon alle niin koko paska alkaa olla sellaisessa läjässä ettei paremmasta väliä. Nyt osasin ensimmäistä kertaa vasta kuunnella noita biisejä mitenkään päin, kun sai ne valmiina juttuina eteensä miksattavaksi, ilman että tarvitsee itse koko ajan olla huutamassa ja skarppaamassa niiden kanssa. Ja meikästä ne on mielenkiintoisempia, kuin mikään pitkään aikaan! Ei yhtään täytettä, joka biisissä on koukkuja sen verran, että Jasper Pääkkösellekin riittäisi kalaretkelle siitä omat, eikä sen Hemingwayn vanhuksen olisi todellakaan tarvinnut niin montaa päivää roikkua sen oman kalansa perässä! Väkivaltaista ja sopivan lapsellista kohkausta. Kuten sanoin, enemmän lapsellista grindiä, vähemmän kaikkea muuta paskaa.

Tässä sitten väänsin osin itselleni synttärikakuksi banaanikakun taas, mutta suurin osahan siitä meni jo tässä ensimmäisellä kierroksella iltakahvien kanssa. Toisaalta nämä minun iltakahvit taisivat olla pannussa aamu kahdelta. Mutta silti. Ilta tämä nyt vielä on. Kun huomenna herään, toivon ettei kello ole liian paljon. Pitäisi vetää Mustan Ristin treenitkin vielä joskus illasta, ja sitten maanantai aamuna puoli yhdeksään rakentelemaan Sakustars-kisojen lavoja vissiin. Tai en tiedä, jostain roudailusta meille puhuttiin, ja toivon pääseväni sellaisiin hommiin, missä minusta olisi ehkä mahdollisesti jotain hyötyäkin. Muutenhan meikä sitten vissiin juontaa siellä bändisarjoja.

Tässähän alkaa yllättäen jopa vähän väsyttää. Kaipa se on keksittävä jotain pientä itseään sivistävää vielä tuolta Yle Areenasta, ennen kuin sitä malttaa käydä nukkumaan asti. Niin joo, sain tänään vihdoin ja viimein matonkin olkkariin. Äiti epäili, onko se sittenkään mummon kutoma, mutta kyllä se mun mielestä oli. Vihreäkeltainen, joka sopii todella hyvin tänne mun punaisten seinien ja kaikkien värien iloiseen sekamelskaan. Oikea design/sisustusihme tämä meikän kämppä! Nyt taidan ehkä kuitenkin hipsiä petiin ilman mitään ylimääräisiä sivistysoperaatioita, olkoon sitten huomisen hommia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti