tiistai 23. huhtikuuta 2013

"I've got some biiiiiig stuff going on!"

Nyt se olisi taas hillittömänä työn sankarina alettava painaa pitkää päivää. Elkää luulko kuolleeksi, jos viikonloppuna ei kuulu mitään, teen nyt viikon putkeen, joten en ole julkisena apinana nöyryyttämässä itseäni internetissä. Sillä aikaa voitte vaikka lueskella Kuinka Kiveksi Tullaan ja koittaa löytää elämäänne jotain vähän merkittävämpää tekemistä, kuin meikäläisen kyttääminen. Työssä käyville tämä tarkoittaa sitä, että se paskalla istuminen ja kännykän räplääminen loppuu, ja joudutte oikeasti tekemään töitä. Hus! Menkää!

Eilen korkattiin tämän kevään terassikausi, eli siis kaverit joi viiniä parvekkeella ja meikä soitteli kitaraa. Ei tarvinnut kauaa soittaa, että kielet ja kaula ja sormet olivat ihan paskassa. Tuon puolen olin unohtanut tässä keväässä ja kesässä täysin. Pitää etsiä jostain halpa rämpyttelykitara, mitä voi soitella pihalla ilman isompia ongelmia. Joku pikkukoppainen nylon-kielinen. Jonka kaula ei tunnu halfpipeltä. Meillä oli suunnitelmana Vilin kanssa perustaa kitara-mandoliini-duo. Jos pääsisi vaikka Torven akustiseen iltaankin jossain välissä. Se olisi hauskaa. Menen mielelläni sinne soittelemaan jonkun kanssa, mutta yksin siellä rimputtelu voisi olla vaivaannuttavaa, koska suurin osa meikän biiseistä on kuitenkin jotain yhden- kahden soinnun juttuja, jotka vaatii ainakin jonkun komppailemaan jotain muuta siihen alle. Parastahan olisi saada eri ihmisiä eri soittimien kanssa, koska eri tyyppien kanssa soittelee ihan erilaisia biisejä. Vilin kanssa nyt sujuu ihan mikä vaan.  Se on hämmentävä jätkä. Näytetään siltä, kuin oltaisiin samaa lajia. Tai ainakin karattu samasta heimosta ihmisten sekaan.

Kuulema meikän Walesin pomokin on tänään Lahdessa, oli kehunut meikää opettajallekin, mutta en kerkeä nähdä sitä nyt kun ovat eri puolella pitäjää ja pitää tuossa jossain välissä näihin paikallistöihinkin päästä. Kävin lainaamassa uusia kirjoja, josko jaksaisivat soitella uusia biisejä uudella innolla. Ja itselleni lainailin The Doorsia, koska sain tuota kitara-mandoliini-duoa ajatellessani loistavan idean The Doorsista mannejatsina, mutta saa nyt nähdä mitä siitä tulee, taitaisi tarvita pari heppua lisää ennen kuin se alkaa mannejatsilta kuulostaa. Mutta ensi kesälle meikällä on siis suuria suunnitelmia. Nyt pitää katsella ensin näitä pienempiä suunnitelmia, että saa koulunsa läpi ja pääsee tekemään jotain muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti