sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kävin äsken elämäni jännittävimmän ja noloimman dialogin, joka meni suunnilleen näin:

"Hei nätti tyttö, lähe meille kuuntelee levyjä!"
"..En mä tiijä.. Onks ne hyviä levyjä?"
"No siitä mun on vähän vaikea sanoa, kun se on niin kauhean subjektiivista.."
"No siinä oot kyllä ihan oikeassa, niinhän se usein on.. mitä sulla sit on?"
"Mulla on paljon levyjä. Mulla on sleijjerii, reidiohedii, mails deivisii, sit mulla on sepulturaa ja vaikka mitä. Enimmäksee kyllä tom weitsiä ja neurosista.."
"....Kuulostaa kyllä tosi hyvältä, mut minua väsyttää aika paljon."
"No saa meidänki lattialla nukkua... vaikka siellä kyllä saattaa nukkua tänää joku yheksän muutaki tyyppiä, että ymmärrän kyllä joo ihan täysin!"
"Joo, ehkä tämä oma koti houkuttaa nyt enemmän.."
"Noooo.... hyvää yötä"
"hyvää yötä"

Että näin kova naisten mies meikä on sille päälle sattuessaan. Oli kyllä nätti tyttö, jos eksyy lukemaan tämän, niin saa meille tulla levyjä kuuntelemaan joskus muulloinkin.

Muuten oli melko mukava ilta, käytiin ensin Ylämummossa syömässä. Musiikkihommat elättivät taas hetken aikaa, mutta se oli pieni hinta siitä, että sai viettää illan sellaisten ihmisten kanssa, joiden kanssa oikeasti tahtoo viettää aikaansa. Niitä ei kuitenkaan ole paljon, ja puolet niistäkin on vähintään yli 500 kilometrin päässä. Sitten mentiin siitä Torveen, musiikkipuoli ei itseäni aivan älyttömästi sytyttänyt, mutta kaverit tahtoivat katsella naisia. Eihän musiikkipuolessakaan silleen muuta, mutta koko ajan luulin bändien jo lopettaneen ja DJn laittaneen levyn pyörimään. Sitten kun bändi lopetti, eikä mikään musiikki soinut, tajusin vasta että siellähän oli keikka menossa. Siinä pyöri taas paljon tuttuja ja tuntemattomia, sekä tietysti vähintään neljä tyyppiä, jotka ruinasivat meikältä pilveä. Profiloitavissa nopeasti vanhemmiksi miehiksi, jotka tavallisesti tykittelevät rokkimusiikkia ilmakitaralla ja puhuttelevat minua lauseilla jotka alkavat "hei hippi" tai "nonii hippi". Minulla oli näille ihmisille asiaa kovin vähän.


2 kommenttia:

  1. Tytössä oli vikaa. Itse ainakin olisin lähtenyt.

    Tosta tuliki mieleen, että hommasin sen Famine Yearin levyn mistä puhelit. Tykkäys, ja kiitos vielä vinkistä!

    VastaaPoista
  2. No, kylläpä se taitaa ihan luonnollista olla, ettei tytöt lähde väsyneinä ja päissään tuntemattomien kämpille "levyjä kuuntelemaan". Meikä nyt olis oikeesti vaan tahtonut juttuseuraa. Muutenkin ilta jatkui tuosta vielä melko pitkään, Eetu ja Vili tuli mun kanssa fiilistelemään levyjä, viski voitti veljeni ja lähdettiin Vilin kanssa... mitä vittua mä näitä tässä selitän, taijjan kirjottaa oman.

    VastaaPoista