perjantai 22. helmikuuta 2013

I woke up this mornin'.....

Herätessä olo oli kuin suoraan blues-biisistä. Menin ottamaan postin eteisen lattialta, ja eilisen 70 Intrum Justitian kirjeen lisäksi sieltä tuli tänään 120 euron Intrum Justitia kirje. Kun riittävästi lyödään naamaan, se ei enää edes naurata. Eilen juuri selitin tutkimuksessa, että tämä mun budjetti jää joka kuukausi vähintään 60 euroa miinukselle, ja sen lisäksi on hoidettava bändikämpän vuokrat, jotka mielelläni asetan etusijalle, koska niiden ihmisten kanssa joudun olemaan tekemisissä ilman välikäsiä ja pitkään, jolloin on parempi pitää hommat jotenkin päin läjässä. Niillä ei tosin ole Intrum vitun Justitiaa hoitamassa niiden perintähommia. Maha kurisee ja tilillä on tuttu ja turvallinen 1,16 euroa, en tajua miten onnistun aina jättämään sinne saman verran. Kaipa ne viimeisistä rahoista hätävarana ostetut ruisleipä, voi ja maito maksavat aina saman verran.  Nyt soittelin tuonne ja sain sovittua, että maksan tuon kahdessa erässä, mutta siitäkin sopimisesta tulee viivästyskorko jäljellä olevaan osaan ja 8 euron siirtomaksu, elikkäs huhtikuussa ei paljoa juhlita.


Vaikka tänään ei hymyilyttänyt, niin eilen kyllä hymyilytti. Käytiin sheriffin kanssa soittelemassa rumpukoneen kanssa, hinkkailtiin funkkia ja bossanovaa, ja meikä oli aikas fiiliksissä siitä. Soitin muutenkin kitaraa eilen varmaan 8 tuntia päivästä, mikä meikälle on jo aika ennen kuulumaton määrä, mutta vaikka pyörinkin tässä enemmän ja vähemmän nääntymyksen partaalla, niin soittamaan mä en taida väsyä koskaan. Vaikka kädet ei toimisi, kramppaisi ja niihin sattuisi, tahtoa soittaa löytyy silti. Joskus on päiviä, jolloin ei vain lähde, mutta pitää aina vaan toivoa, ettei ne satu keikkapäiviksi. Musta Risti on opettanut taas helvetisti uutta ihan jo siksi, että se on tosi kaukana meikän mukavuusalueelta, tosin pääsee siinäkin huutamaan aina välistä, vielä pitää vaan miettiä, että miten helvetissä sen jälkeen muka pystyisi laulamaan jotain. Aletaan varmaan soittaa Black Sabbathin Behind The Wall of Sleepiä, ja käänsin sen suomeksi, laitanpa ne tekstit ehkä tuonne muualle. Huomasin eilen myös, että alkaahan tässä jo muutama sellainen biisi ollakin, mitä pystyisi soittelemaan ja lauleskelemaan ihan itsekseenkin jos tuntuu siltä. Tosin vielä kynnys jollekin mies ja kitara-kiertueelle on aika helvetin korkea, mutta vaikka katusoitteluhommiin sitten.

Tänään pitäisi siivota ja tiskata, Roope tulee tänään viikoksi ja Essi taitaa liittyä seuraan huomenna, eli kommuuni on kohta taas voimissaan. Roope lupasi vääntää kasvissafkojakin, eli kaikin puolin hyvään saumaan kyllä sattuu tänne tulo. Huomenna on sitten Eetun Zyprexa Torvessa, ajateltiin käydä siellä ihmettelemässä, että mikä on homman nimi. Eiköhän tämä taas tästä. Kun risukasat alkaa ahdistaa, katkotaan risut ja nukutaan vähän aikaa taivasalla niin muistaa taas miksi se risukasa oli ihan jees.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti