perjantai 15. helmikuuta 2013

dii-dy-dii-di-diiiiiiiiii....Huomenta Suomi!

Näin viimeyönä unta, jossa Entombedin L-G Petrov oli jossain 70-luvun leffassa ninjana, se kiers jossain Japanian maalla ja Wolverine Blues soi taustalla, sit tuli vastaan joku mustassa puvussa ja valkosessa pääkallonaamiossa heiluva äijä, ja yhtäkkiä Lars-Göranillaki oli sellanen naamio ja se lens vitun kökön näkösesti jonku temppelin katolta miekka tanassa ninjaa päin, vaikka just oli seissy tukevasti maassa. Hämmentävää kamaa, harmi ku en muista muuta tähän hätään.

Kakku onnistu ihan hyvin, vaikka meinaa vähän painua kasaan keskeltä, mutta eipä se makua pilaa. Ja jos taas olisin välittänyt kakkuni ulkonäöstä, en ehkä olisi tehnyt sitä makaroonilaatikkovuokaan. Tästä taitaa tulla ihan chilli päivä, koulua on puolisen tuntia joskus yhden ja kahden välissä, eikä muutenkaan ole ohjelmassa yhtään mitään. Vieläkin huomaan koko ajan vähän miettiväni sitä yhtä tyttöä, ja huomaan käveleväni hänen asuinkatuaan aina, kun siihen tarjoutuu jokin tekosyy. Hämmentävää. Vituttaa myös, etten tajunnut nimeä kysyä, mutta ehkä tämä tästä menee ohi, niin kuin tuollaisilla aivokemian tilapäishäiriöillä on tapana mennä, kun olo tasoittuu. Saattaahan se olla, että se oli sen verta päissään ettei muistais meikää kuitenkaan. Vaikka ei se nyt niin kauhean humalaiselta vaikuttanut. En tiedä..

Pitää nyt suositella kaikille, kun ei se itsellekään ollut tässä maassa kävellyt vastaan, että jos tykkäätte Simon Peggin ja Nick Frostin leffoista (Hot Fuzz, Shaun of the Dead, Paul) niin kannattaa pällistellä youtubesta tai jostain sellaista sarjaa, kuin Spaced. Se on tehty joskus ysärin loppupuolella vissiin, ihan helvetin hauskaa ajankuvaa, ja vielä parempaa brittikomediaa. Samoin Black Books, jossa on Dylan Moran, joka on jonkunlainen kakkuja rakastava Aldous Huxleyn reinkarnaatio. Vaikkakin on...irlantilainen. Taidan itsekin alkaa katella niitä, ja juoda tässä vähän aamukahveja. Huomenta Suomi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti