sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Treenis muutettu- Huh!

Treenikseltä toiselle muuttaminen on vihoviimeistä paskaa, jota en suosittele tänään kellekään. Tälle päivälle oli tulossa iso auto avuksi, joten ajateltiin, että eihän se nyt ole sitten temppu eikä mikään vähän roudailla sunnuntain ratoksi, kun ei näinä päivinä mitään kehittävää saisi tehtyä muutenkaan. Olisihan se vaan pitänyt tietää, että mitään, mitä et tiedä tekeväsi itse, ei tarvitse odottaa tehdyksi (ärsyttävä lause, mutta tässä väsymyksessä on melko saavutus osua näppäimistöllekin sen sijaan, etten naputtelisi tyhjiä karkkipapereita ja lautasia tuossa vieressä. Siis oikeasti, eihän tämä suomen kieli nyt suju multa yhtään mitenkään päin, ihan ihme separia kamaa.) ollenkaan. Soitettiin Sheriffi Antti apuun, ja ystävällisyyttään hän ajeli neljä kertaa pienellä alfa romeollaan edestakaisin tuota väliä, ja sitten joutui vielä kaksi reissua tekemään, että oli kaikki romut Kasisalilta saatu Sopenkorven blackmetaltunneleihin. En ole edes huomannut, että meillä on romua kahden bändin verran: kahdet rummut, kolme bassokaappia, kahdet eri laulukamat, joista mitään ei saa toimimaan nyt, kaksi kitarakaappia.. Treenikselle jäi vielä Ohtosen vanhat rummut, Raxin vanha sohva ja Jaskan vaatteita ja tauluja, aika käsittämätöntä, miten paljon siellä on kaikkien muiden romuja. Lisäksi ne evoluution unohtuneet ja kadonneet linkit, neljän metrin mittaiset siirat ovat vallanneet sen mestan lähes kuumotukseen asti. Eetun kanssa naureskeltiin, että tämä on koko ajan ollut Cut To Fitin tukema pieni tutkimuslaitos evoluution vaikutuksista eri siira-sukupolviin, ja viimein siellä alkaa olla sellainen ultimaattinen ydintuhoeläin, joka kestää kaikenlaiset värähtelyt ja äänenpaineet hievahtamatta.

Meikän pitäisi nyt mennä suihkuun, haisen aika pahalle. Huomenna pitäisi vielä selvitellä, että mitä noille kaikkien muiden romuille tapahtuu, ei meillekään tänne enää ylimääräisiä nahkasohvia mahdu, ja taulutkin pitäisi kai palauttaa jollekin vastuulliselle Lignellille, kun eivät kuulema mitään kauhean halpojakaan ole. Ja muutenkin pitäisi kai tappaa siirat, siivota koko paska. Ja huomenna olisi kouluakin. Sekään ei nyt oikein nappaa. Vaikka koenkin saaneeni tässä viikonlopun aikana ihan hyvin asioita aikaan, en ole ollut täysin eristyksissä sosiaalisesti, ja sain levynkin tehtyä, kaikki tuntuu olevan jotenkin hyvin. Miksi minua sitten vituttaa taas näin paljon? Sunnuntai. Se se on, ei siitä vaan pääse eroon. Jos käyn pesemässä tämän lian pois.

Vaikka eihän se pesemällä lähde..

3 kommenttia:

 1. Taas musasuosituksia. Ootko kuunnellut Godfleshia tai Jesua? Saman tyypin, Justin Broadrickin bändejä. Ei oo hirveen kaukana Neurosiksen meiningistä.
  http://www.youtube.com/watch?v=u0PYwPMnUCM
  Todella kova biisi. Pitää paneutua noihin levyihin enemmän.

  Scott Kelly mainitsi Nuorgamin haastattelussa tämän hetken lempibändikseen suomalaisen Dark Buddha Risingin ja ihmettelen miten ei ole tullut missään aiemmin vastaan. Täähän on aivan saatanan kovaa kamaa. Taas tulee Neurosis mieleen, ja Tool, Sleep yms.
  http://www.youtube.com/watch?v=VspRVvyV5y8

  VastaaPoista
 2. Joo, nuo on kaikki tuttuja, Godfleshia ja Jesua tuli kuunneltua aika paljon sivariaikana, mut sillon olin niin perse auki etten saanut levyjä ostettua, pitäis sekin virhe korjata. Juuri yks ilta tässä vähän aikaa sitten pyörittelin Streetcleaneria youtubesta ja mietin miten paljon tuokin bändi on sillä tavalla vaikuttanut siihen mentaliteettiin, jolla teen musiikkia.

  Ja Dark Buddha Rising löytyi tavallaan Fleshpressin kautta, joka sekin on hieno bändi, vaikka välistä saisikin tripauttaa vielä vähän enemmän.

  VastaaPoista
 3. Godflesh oli kyllä todella hyvä Neurosiksen lämppärinä Lontoossa. Hypnoottista kamaa.

  VastaaPoista