lauantai 22. joulukuuta 2012

Kotiuduin.

Vitun Kova Äänihän oli livenä ihan hyvä, ja niillä oli kuin olikin bändi taustalla. Ilman bändiä räppihommat on aina todella tylsiä, kun tavallisimmin ne sohlailee CD-levyjen ja mp3sten kanssa ja ryssii ja rämpii setin läpi jotenkin tosi vaikeasti. Tuollaisessa oli virkistävän erilainen ja hieno meno, hyvää bändiä on aina mukava katella. Lisäksi heräsi into siitä, että räppibändissä olisi hauska soittaa kitaraa, kun mä aina muutenkin soittelen taustoja noille räppäreille, kun niitten kanssa jossain pyörii. Tuossa pääsisi varmasti toteuttamaan itseään melko monipuolisesti ja saisi tehdä asioita melko vapaasti ja oman pään mukaan, kun kyseessä olisi ennemmin ns. "taustabändi" jollekin muulle. Muutaman biisin ajan jaksoin katsella, kun rastapäät harjoitteli jotain ilmanussimisliikkeitä ja tanssivat, sitten alkoi tietyn yleisönosan liiallinen "smuuttius" ja "letkeys" olla niin raskasta seurattavaa, että päätin siirtyä Public Corneriin. Sääli sikäli, koska bändi itsessään oli hyvä. Mulle on vaan vieläkin ihan vitun vierasta tuossa rap-kulttuurissa, miten jokainen tuntuu tulevan keikalle toimittamaan ihan omia asioitaan, ottamaan kuvia facebookiin ja selittämään omista freestyle-hommistaan tai levy-yhtiökuvioistaan, ja itse musiikki tuntuu olevan vähän sivussa siitä keskiöstä. Itse vain tahdon nähdä keikan, ihmisten soittamaa elävää musiikkia, ja lähteä kotiin.

Huomasin tänään ensimmäistä kertaa, etten jaksa enää vaivaantua tai yllättyä, kun joku sanoo lukevansa tätä blogia. Ennen se aiheutti aina sellaisen vaivaannuttavan tunteen, että et kai sinäkin ole jaksanut hukata jotain puolta tuntia elämästäsi tähän. Nyt minua ei enää oikeastaan kiinnosta. Tai ehkä olen oppinut, että on ihmisten oma asia, jos he tahtovat tuhlata elämäänsä. Tai että tämä kuitenkin tulee aika nopeasti vastaan, jos googlettaa mitään meikäläiseen liittyvää. Olen yllättynyt oikeastaan vain siitä, etten käytännössä saa yhtään paskaa niskaan, puhutaanhan nyt kuitenkin internetistä. Tasan yhden kerran on kukaan haukkunut "todelliseksi idiootiksi", mutta sekään ei satu, kun idiootin merkitys suoraan kreikasta tarkoittaa "politiikasta kiinnostumatonta henkilöä", mikä pitää melko hyvin paikkaansa joka tapauksessa.

Luulin, että ilta on ohi, mutta ilmeisesti se jatkuu vielä hyvän aikaa, ja sen päätteeksi saan ruokaa, ensimmäistä kertaa tänään. Hyvä meikä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti