tiistai 4. joulukuuta 2012

Kissoja ja konneita.

Jokaisella maailman yksinäisellä ihmisellä pitäisi olla helvetin iso kissa. Mielellään sellainen, jota et suurimman osaa ajasta kiinnosta yhtään. Se opettaa sinut kestämään sitä loukatuksi tulemisen tunnetta, kun et olekaan niin kiinnostava, kuin nukkuminen tai ruoka, tai laser-tähtäin. Koska harvat jutut tässä maailmassa ovat niin palkitsevia, kuin sellaisen ison ötökän kehräys. Ilman mitään eläinhippeilyä tai muuta ylimääräistä, kyllä se tuntuu aika siistiltä, että tuollainen eläin, joka on täysin sinusta erillinen ja yleisen vallitsevan käsityksen mukaan tiedoton itsestään, päättääkin sen yhden kerran tulla syliin tai tulee illalla viereen nukkumaan, vaikka ei uskallakaan liian lähelle tulla, koska sillä on ennen tätä ollut ihmisistä lähinnä paskoja kokemuksia. Siksi meikästä on aina niin siistiä kuulla kun se kehrää. Pienempi kissa nyt on vähän huomiohuora ja juoksee ihmiseltä toiselle, mutta siinäkin on oma kaksisuuntaista mielialahäiriötä lähentelevä luonteensa. Se tulee päälle nukkumaan ja hyppää syliin aina kun vähänkin näyttää siltä, että olisi tilaa. Yhdessä nuo on ihan parhaita ötököitä, vaikka välillä riehuvatkin keskenään. Sekin on itseasiassa vähentynyt tosi paljon, aiemmin ne oli koko ajan mättämässä toisiaan.

Eläimen vaikutus nupille on kyllä jännä. Se pakottaa paskoinakin aikana toimimaan edes jollakin tavalla vastuullisesti, ja kyllä sitä viimeiset rahansa ennemmin kissanruoka purkkiin kuin omaan leipään laittaa. Lisäksi ne antaa tekosyyn höpöttää itsekseen, eikä kukaan (kuka, jos kerta olet yksin?) ajattelisi sinun olevan sekaisin siinä määrin, kuin todellisuudessa ehkä olet.

Koneella on joku vitun ärsyttävä virus, tai sitten internet on vihdoin ja viimein muuttunut täysin mainosrahoitteiseksi, aina kun napauttaa hiirellä ruutuun, hyppää jostain uusi iPad mainos. Vitun raskasta touhua, pitää taas putsata koko paska.. Ja kohta se varmaan lakkaa taas tämäkin toimimasta, niinhän ne aina tekee, kun on olleet meikällä pari kuukautta. Same old story, blahblahblaa. Voisi tehdä kai kouluhommia ja käydä ostamassa uudet kielet kitaraan. Eihän niitä kukaan mulle tietysti korvannut. Vittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti