keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Omakuva, ja muute sekalaista sössötystä.

Piirsin tällaisen hullunhauskan kuvan itsestäni, olen päättänyt, että jokaisessa vihossa pitää olla vähintään yksi omakuva kertomassa sen ajan fiiliksistä ja tärkeistä asioista, ikään kuin sellainen "mitä tänään opin koulussa?" välietappi. Tuolleen pienenä ja terävänä tuossa on vähän kolmiulotteisuuttakin, siksi sitä ei kannata isommaksi laittaakaan, koska se on kamerakännykällä otettu, ja oli sen verran suttuinen, että päätin sitten muokata sen kunnolla yli. Oikea on mielestäni silti hienoin, keltaiset on vaaleanvihreitä ja punaiset koittaa olla oranssia.

Sohvalla röhnöttäessä on selkä mennyt ihan jumiin, nyt koitin vähän niinkuin oikaista itseäni suoremmaksi tänne selkänojaan, ja kuuntelen Omia, kyllähän rentouttaa ja helpottaa oloa kummasti. Huomenna olisi taas sitten painettava duunia ihan homona, saa nähdä monta nuorta sieltä huomenna heitetään pihalle. Pitää mennä jo kahteen toimistolle, vaikka mulla ei mitään oikeaa duunia siellä olekaan, siellä kikkailen kaksi tuntia, neljän jälkeen Caroline vie mut InfoQuestille ja siellä sitten istun puoli kuuteen asti ennen kuin nuoret pääsee ovesta sisään, ja varttia yli seitsemän pitääkin lähteä kävelemään bussipysäkille. Siinä meikän huominen pähkinänkuoressa. Mitens teillä?

Kotiin päästessä taitaa olla aika helvetisti skannattavaa, päivittelin juuri jotain vanhempia juttuja Deviant Artiin, en ole jaksanut käyttää sitä aikoihin, kun viimeksi jollain DNAn mokkulalla kuvien siirtäminen on kestänyt ikuisuuden, niin ei ole juuri innostanut. Himaan päästessä pitää käydä ostamassa taas parikymmentä metriä nettipiuhaa, niin pääsen itsekin käyttämään sitä kymmenen megan nettiä, jota nyt olen maksanut ainakin puolen vuoden edestä jo.

Menneitä keikkoja selatessa sattui silmään Fuck The Facts ja heti muistui mieleen tuo maailman absurdein milffi, Mel. Tuli ihan hymy huulille, kun muisti miten se meni suoraan keikalta hikisenä ja naama punaisena soittamaan mukelolleen, siitä tuli  sellainen olo, että maailmassa on vielä jotain siistiä ja hienoa olemassa. Toivoa tulevaisuudesta. Ei vaan siinä, vaan kaikissa maailman äideissä yleensäkin, olette te hienoja ihmisiä, muulloinkin kuin vain äitienpäivänä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti