perjantai 5. lokakuuta 2012

harvinaisen tarkasti muistettu uni.

Olin eilen koulukavereiden kanssa pihalla. Huomasi, että se porukka on kyllä juhliessaankin aivan eri maata, kuin ne joihin olen tottunut. Se on mielestäni ihan hyvä juttu. Ainoa vaan, että jouduin taas istumaan Dublinissa pilkkuun asti, enkä nauti siitä paikasta juuri yhtään mitenkään päin. Joku ihan nätti tyttö tuli kysymään minua röökille, sitten seuraksi kun sanoin että en polta. Ensimmäinen asia, joka taas tuli mieleen, oli aloittaa hokemaan "durgs are bad, mmmkay"ta, tai aloittaa moraalisaarna tupakoinnin vaaroista, mutta ajattelin sen olevan tytölle jo ehkä liian kiusallista kun kaverit katsovat viereisesta pöydästä, ja yritin leikkiä normaalia ja tavallista. Sanoin vaan, ettei nyt oikein nappaa ja "annoin pakit". Hetken aikaa leijailin siinä tunteessa, että koin olevani jotenkin merkittävä, kunnes viiden minuutin päästä näin sen nuolevan röökikopissa jotain ihan eri tyyppiä. Tervetuloa baariin.

Maanantaina olisi sitten lähtö, pitäisi tehdä vielä pari siihen liittyvää kouluhommaa ennen lähtöä. Ja käydä nauhoittelemassa biisejä ja kaikkea muuta sellaista mielenkiintoista.  Nyt ei jotenkin tämä elämä nappaa, piti käydä siirtämässä kaverin auto sateessa tuohon eteen, kissa oli kussut housuille kun jätin ne maahan ja ajattelin, että ei ne suutu jos en nyt ennen nukkumaan menoa tyhjennä hiekka-astiaa. Terroriosasto tuntuu ainakin toimivan tuossa Valkoisten Varjojen ääri-ryhmittymässä. Tuolla tuo pienempi ninjailee sohvan alla niin että kolina käy.

Nähdessäni sanan "rumpali", muistin viime yön viimeisen unen. Eetu ja Vili soittivat keikkaa jossain matalakattoisessa baarissa, joka nyt näytti ihan tuolta Nilbudilta (jos jumalan nimen sanoo väärinpäin, se lakkaa olemasta, toivottavasti sama toimii paskaan baariin). Siellä oli helvetisti ihmisiä, ja muutamia kavereita, tosin melko satunnaisia tyyppejä, laulamassa vuoronperään eri grindicovereita, ainakin Nasumin Masked Face tuli. Huomattuaan että minä olin yleisössä, yksi kaveri antoi mikin minulle. Aloin vetää seuraavaa biisiä, joka oli Famine Yearin Misanthropolis, mutta sen kertsi meni "DANIDA. E,F,C,G". Soitimme pari biisiä, ja baari oli yhtä ihmistä lukuunottamatta täysin tyhjä. Yksi tyttö istui pöydässä, minä kelasin että huippua, vielä kun tuo saadaan pois niin on kova meno. Menin kysymään, josko arvon neitokainen tahtoisi siirtyä lähemmäs esiintyvää orkesteria, jolloin tämä nousi pöydästä ja sanoi hakevansa leipää ja lähtevänsä kotiin. Tämän unen seuraaminen toi mieleeni myös toisen jatkumon tähän. Meillä oli koulun liikunnan ohjauksia, ja jonkun pitämä parkour tunti. Kaikilla kuului olla tietynlaiset paidat, ja kun yhdellä ei ollut, opettaja sanoi että käy Lontoosta nyt ostamassa. Lähdin Raxin kanssa tämän tuntemattoman tyypin seuraksi, ja menimme Launeelle, naureskellen, ettei sitä nyt ihan selvitty kuitenkaan Lontooseen asti. En muista saatiiko tyypille paita, muistan että takas päin kävellessä Starkin sillan alapäässä, joka tosin oli ihan eri kohdassa Lahtea, mutta silti johtamassa suunnilleen samaan paikkaan, oli isot räppifestarit. Sillan yläpäässä oli lipunmyyjätäti, ja Raxi koitti ruinata lippua pikkupäissään. Tästä uni johti tilanteen äkkiä toiseen baariin, jossa Raxi koitti saada lipunmyyjätädiltä vähän lämpöä, ja meikä cockblockaili sitä vittuilemalla vieressä. Sitten käveltiin täältä aamulla kohti kotia, ja jätin tämän luokkakaverin auton jonnekin Vilin kämpän luo parkkiin ja kävelin sateessa kotiin, mistä sitten heräsin tajuamaan, että kello on puoli 12 ja auto pitää siirtää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti