sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Tämä sunnuntai kuvin.

Tämä sunnuntai tuotti tällaisen kuvan tällä kertaa. Soineet levyt olivat Reverend Bizarren So Long, Suckers!, Cult of Lunan Eternal Kingdom, Totalt Jävla Mörkerin Söndra & Härska ja Tom Waitsin Bone Machine. Bone Machinea ja kuolemista siinä ehkä isoimmissa määrin on. Joku voisi myös ja kaivella jotain korttia seksin kieltämisestä, tai ainakin siitä pidättäytymisestä, kun kellään ei ole sukupuolielimiä. Sille on ainakin selkeä ajatus, juuri nyt olen tilanteessa, jossa sille osa-alueelle kuolevaisuudessa ei ole juuri mitään käyttöä. Tulkoon sitten kun on tullakseen. Karma levelit nousee kattoon, kun ei puuhaile ylimääräisiä toisten ihmisten kanssa. 

Kelttihommat ovat pyörineet mielessä tuon Walesin keissin myötä, en muista, enkä ole vieläkään jaksanut selvittää, mistä tuo pätkä oli, jossa joku tahtoi kuolla seisaaltaan ja sidotutti itsensä kiveen voidakseen kohdata kuolemansa jaloillaan. Sitä elämän loppumista tuossa symboloi myös tuo pesukone, koska meidän uusi pesukone kuulosti aivan hidastuvalta sydämeltä. Hämmentäviä mielleyhtymiä, jos ei tajua ja ymmärrä yhtään tämän nupin toimintaa, mutta se pesukone toi mieleen tuon kelttiläistarunkin, ja siitä pikkuhiljaa tuli sitten ajatus siitä, että se on tänäänkin piirreltävä taas muutaman tunnin ajan. Ja niin sitä sitten piirreltiinkin.

2 kommenttia:

  1. bone machine on ihan loistava levy. ostin sen joskus pienenä ku kansi näytti kivalta, jäi sillon kuuntelematta. sitku vanheni pari vuotta niin kummasti alko löytyä ideaa levyltä. sen äijjän ääni on kyllä ihan omaa luokkaansa. ainiin nytku muistan, tulkeehan cut to fitin kanssa savonlinnaan joskus esiintymään! ei täällä turhan paljon grindibändejä pyöri. alkaa tulla tylsää.

    VastaaPoista
  2. Jep, Bone Machine on ehkä Waitsin paras levy, muistan miten paljon pelkäsin sitä jätkää muksuna juuri siks kun sen musiikki oli häiriintynyttä ja videot outoja, ja vasta lukiossa oikeastaan löysin sen ja tajusin että ei saatana, tämähän on kaikin puolin maailman kovin jätkä.

    Tietäs Savonlinnasta vaan jonkun keikkamestan, niin eiköhän sinnekin voisi vapaita iltoja ruinata ja järjestää jotain grindi-iltoja, on vaan nyt tuon Walesiin lähdön suunnittelun kanssa sen verta kiire että se taitaa ajaa kaiken muun ohi vähän pakosta.

    VastaaPoista