tiistai 4. syyskuuta 2012

Tämä päivä on ollut ihan mukava.

Piirtelin tätä eilen ja tänään koulussa vapaa-ajallani, väritin tänään kotiin päästessä. Tästäkin piti tulla aluksi jotain aivan muuta, mutta eipä tarvinnut paljoa pyristellä, kun se ottikin ihan eri suunnan ja muuttui täksi. Nämä on näitä mitä sitten laittelen sinne mahdolliseen "näyttelyyn", jota nuo opettajat ehdottelivat. Se on mielestäni hauska idea siksi, ettei sitä oikeastaan näe kukaan. Se on Salpauksen Orimattilan pisteen kirjastossa, jota pidetään säästösyistä kiinni kai kolmena päivänä viikossa. Siinä on jo mielestäni ihan riittävän hyvä vitsi tällaisen budjettinäyttelyn pitämiseksi. Köyhän jätkän tylsyyksissään piirtelemiä kuvia paikassa, jota ei ole varaa pitää auki.

Huomisiltana olo tämän jakson hommien suhteen kevenee huomattavasti, kun liikunnanohjaus on takana päin. Se jänskättää, mutta eipä sille mitään mahda. Seppo Rädyn asennoituminen koko paskaan. Menee miten menee, lentää miten lentää. Kyllä ne linnut sen siitä sitten....

Tuo Varis-Joonas, joka raakkuu Nistikossa, tuli eilen meille asustelemaan pariksi viikoksi. Tänään käytiin valtion avustuksilla levykauppareissulla, katselin vierestä kun se soitteli itsensä ah, niin tuttuun byrokratian viidakkoon. Käynti työkkärissä johtaa soittoon työkkäriin, johtaa soittoon KELAan, johtaa soittoon työkkäriin, johtaa soittoon KELAan......... Tuttua ja aina yhtä ahdistavaa touhua. Nyt sitten olisi tarkoitus duunailla vähän musiikkiakin ja fiilistellä elämää yleensä.

Painettiin tänään muuten paitojakin, jos joku tahtoo tuollaisella kuvalla noita, niin voisin ehkä duunailla, jos kiinnostusta on. Hinta 12 euroa, ei väkisin. Mahdollisia tilauksia (as if...) vaikka maililla osoitteeseen riderofthelastday@hotmail.com , aikaa sunnuntaihin asti. Väriäkin saa toivoa, mutta valkosena ehkä paras.
se on niikö räjähtys eikä parsakaali. Tai sit voi lisätä alle jätkä on vihannes! -tekstin..


1 kommentti: