sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Sunnuntai, eikä vituta edes ihan sikana.

Torvesta tarttui eilen mukaan tällainen kaverikuva-henkinen otos. Piti lähteä Sieni-Santerin kanssa ryyppäämään, mutta se sammui meidän sohvalle ja kaikki muut lähti sitten ryyppäämään. We had some good time. Tänään ohjelmassa treenit, makaroonilaatikkoa Raxilla, ja toivottavasti vihdoin ja viimein Public Cornerin musavisa, meidän Wolverine Blues Borthers on nyt joka sunnuntai suunnitellut sitä, muttei olla koskaan saatu aikaiseksi! Tänään on se päivä, kun mennään ja voitetaan.....ilmaiset juomat.

Olen kotona onnistunut vaihtamaan kahvin melkein kokonaan teehen. Tai siis ei siitä mitään ongelmaa ollut, veden keittäminen nyt ei ole mitenkään älyttömän hankalaa hommaa, ja teen juonti ei ole maitotilanteesta kiinni, joten tulee se halvemmaksikin. Kofeiinin erilaisuuden kyllä huomaa! Kahvissa se tulee terävänä, piripäisenä piikkinä joka laittaa sinut heti maanisesti kelaamaan jotain hämmentävää ja hakkaamaan tölkkejä, teessä se virtaa rauhallisina aaltoina, jotka tuntuvat vain vähän energisoivan, mutta eivät anna sitä maanista terää koko touhuun. Ehkä, kun juo teetä pitempään, toleranssi kahvia kohtaan laskee, ja sitä voisi alkaa käyttää ns. mielikuvituksen tehostimena. Toisaalta, koska teessä on enemmän kofeiinia, se saattaa vain nostaa toleranssia sille, jolloin se ei vain toimi enää. Kenelläkään kokemuksia aiheesta?

1 kommentti:

  1. ei ole tuosta mielikuvituspiikki hommasta kokemuksia, mutta itekin vaihdoin kokonaan kahvin teehen tuossa pari kuukautta sitten. oli kyllä aamut ihan perseestä monta monta viikkoa. nyt siihen alkaa tottumaan ja oon jääny ihan koukkuun teehen. ehkä mie testin vuoks vaihdan sen kohta takas kahviin en tiiä. se vois myös olla mielenkiintoista. eiköhän tuosta kahvista jonkunlainen energiapiikki tulis teen juojalle, veikkaan.

    VastaaPoista