perjantai 7. syyskuuta 2012

Still alive. Melkein.

Pojat pelailee tuossa korttia senttipanoksilla ja Kingston Wall soi, meininki on kaikin puolin taas muuten ihan mukava, mitä nyt alan olla aika vitun kyllästynyt yskimiseen, päänsärkyyn, nivelkipuihin ja siihen, että lihaksia väsyttää koko ajan ihan älyttömästi. Käytiin Joonaksen kanssa soittelemassa, ja vaikka rumpulointi tuntuikin aika HC-hommalta pitkästä aikaa kipeänä, ja otti oman aikansa ennen kuin se alkoi kulkea mitenkään sulavasti, niin saatiin tehtyä ainakin yksi niin helvetin hyvä biisi, että siellä käynti oli sen arvoista.  Sitten tultiinkin kotiin ja kuunneltiin Omia, meikäläinen putosi pariksi tunniksi ihan täysin, heräsin vasta kun Eetu soitteli tulevansa treeneistä himaan.


On taas vähän sellainen olo, että tekisi mieli tehdä miljoonaa asiaa samaan aikaan, mutta voimat ei riitä oikein yhteenkään. Ehkäpä tämä ilta sitten kuitenkin on vaan Kingston Wallia ja kotona jumittamista, eipä se millään tavalla paska vaihtoehto olekaan. Saisi tuo läppäri vain pelittää, jostain syystä se ei osaa yhdistää suojattuun verkkoon, vaikka kuinka koitettiin vaihdella asetuksia ja muuta, kaipa se olisi vain ostettava helvetin pitkä lanipiuha tai istuttava tuossa eteisessä tuon koneen kanssa.

Pakko sanoa, että juuri tänä iltana ja tähän fiilikseen Kingston Wall on kyllä about parasta. Toisaalta Reverend Bizarrekin voisi vähän kiinnostaa, mutta kyllähän tässä vielä kerkeää kuunnella vaikka kuinka monta levyä, ennen kuin nukuttaa. Oli sen verran hyvät päiväunet. Muuten tässä on tullut mentyä aikaisin nukkumaan, kun ei kipeänä tuo valvominen oikein inspiroi kuitenkaan. Unet ovat olleet melko outoja, niissä on ollut ihmisiä, joita en tunne, joita olen vain nähnyt jossain, Lahden ja Helsingin väli oli kolme metriä ja satoi lunta. Nuo asiat muistan päällimmäisinä, kaipa niihin kaikkea muutakin on mahtunut. Ei tämä tajunta vaan saman tien kaikkea paljasta, ripottelee juttuja vähän kerrallaan.

Oli muuten melko hauska otanta suomalaisista tämä uutinen, tai etenkin sen kommentit:
"Kumpikaan paikalla olleista nuorista ei ollut halukas selvittämään tapahtumien kulkua."
Mitäs niitä selvittelemään, kun tekijä oli "vieras mies". 
Ensimmäisenä paikalle sattuu näsäviisastelijat ja vierestä öhöilijät. Näitä ovat myös seuraavat kaksi muuta.

Klassinen Mustapartainen mies ?? 
Seuraava olettaa tekijän olevan manne tai maahanmuuttaja, vaikka uutinen ei sitä sanoisikaan, tai koittaisi kuinka sanoa muuta.

"narkomaanin näköinen mies"
Jokaisella varmaan omanlainen mielikuva miltä narkkari näyttää. 
Sananvapauden esitaistelija ei tykkää stereotypioista ja yleistämisestä, eikä sulata sitä että mediassa annetaan narkomaanin näköisistä miehistä tällainen negatiivinen kuva, koska se on lopultakin jokaisen päässä, kuka saattaa näyttää narkkarilta ( T: Narkomaanin näköinen mies.)

Voi olla, että mies oli lääkärien suosimien SSRI lääkkeiden vaikutuksesta sekaisin tai neurolepteisä tai snri masennusmömmöistä esim. Efexor jotka laajentaa pupillit ja tekee lasittuneen katseen ja narkomaanin näköiseksi, kuinka paljon tuhoa nämä lääkkeet kylvävät ja lääketeollisuus rikastuu :) 
Maailmanparantajahippi tulee kertomaan kuinka asiat ovat, kunhan tekee sen riittävän nopeasti, ettei unohda mitä oli sanomassa.

^Höpö höpö. 
Lempparini, korkeaa elintasoa nauttiva ja pikkaisen konservatiivinen, luultavasti yli 40-vuotias mies joka kokee tällaiset työttömät höpöttäjät yhteiskunnan suurimpana loisryhmänä.

 en ole ihan samaa mieltä , Itse voin hyvin Efexorin avulla. Muuten en olisi työkykyinen. En ehkä edes elossa enää. En näytä narkomaanilta, eikä minusta kukaan taatusti näe, että käytän tätä masennuslääkkettä. Sitten se, että lääkkeiden valmistajat hankkivat hirveästi rahaa, on ihan eri asia. Kapitalismi ja uusliberalismi jyllää. Ei nyt kuitenkaan pelotella ihmisiä lääkkeistä. eivätkä lääkärit kirjoita yleensä lääkkeitä rahaa hankkiakseen, vaan auttaakseen ihmisiä..ainakin niin teen minä itse kun olen lääkärinä enkä potilaana. No, jos olisi sanonut että mies näytti vaikka pankinjohtajalta, niin jotenkin kuitenkin saa käsityksen he kylän ulkonäöstä, yleistyksiä hyödyntäen. 
Tässä taas tulee sovitteleva, asioita yhteen niputtava järjen ääni,  jonka tieto on kantapään kautta hankittua mutua, opittua ja ymmärrettyä tietoa urbaanien legendojen sijaan. Tajuaa myös lääketeollisuuden pelin nimen, keskeinen sanoma on, että aivan sama millä käyttiksellä WOWitat, olet silti nörtti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti