sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Pään sisältöä.

Jos joku on miettinyt, että miltä meikäläisen pään sisällä on näyttänyt viime aikoina, niin tässä on vähän vastauksia niihin pohdintoihin:
Pommit putoilee ja ihmiset valuu pitkin seiniä.

Vihree jätkä ja shiivatisti silmiä. Me näemme niin paljon kaikkea, ettemme tiedä mikä oikeastaan on totta, ja se lamauttaa meidät täysin.  Ei auta vaikka olisi miljoona kanavaa informaatiolle, kun on kuitenkin vain yhdet aivot käsittelemässä sitä paskaa.

Hyvä trippi. Elämän pyörä pyörii ja asioita syntyy, vaikka kaikki se syntyvä kuitenkin kuolee, se kerkeää eläessään synnyttää paljon muuta uutta.

Paska trippi, kaaosta ja pakokauhua.

Huomio viimeaikaisesta suunnasta, yläkulmassa ennakkokuuntelu Mustan Ristin uudesta biisistä, mikäli kykenette "meditoimaan" samalla tasolla kuin minä, ja löytämään riffit kolmen väärästä kohtaa kirjoitetun tabulatuurin ja hätäisen rakenteen kautta.

Pidettiin tänään treenit, ja vaikka se meikäläisen laulaminen on vieläkin aika kaukaa haettua mölinää välillä, on se silti mukavaa. Lisäksi siinä oppii koko ajan lisää ja helvetin paljon uutta ihan kantapään kautta tekemällä. Se pitää nöyränä. On myös hauska huomata, että heti kun vähän korottaa ääntään ja huutaa, osuu paljon paremmin nuottiin, kuin laulamalla. Itsehän minä nuo sovitukseni ja lauluni väännän, että kaipa sitä voisi tehdä helpommankin kautta, mutta kun jotain kuulee, se pitää saada uloskin.

Tässä illasta olen sitten kuunnellut lähinnä Black Sabbathin Master of Realityä, koska olin aivan varma, että olin pöllinyt sieltä riffin, mutta en näköjään ollut. Hyvä.Youtube-surffaillessa löysin myös Graveyardin, jota olen aiemmin kuunnellut vain yhden biisin verran, mutta nyt The Siren-biisi kasvatti tietoani ja ymmärrystä toisen biisin verran. Oli kyllä aivan helvetin hyvä, voisi tuonkin levyn ostamista harkita sitten joskus, kun on taas rahaa ostella levyjä. Ei varmasti ihan hetkeen.

Walesin hommat lähestyy, eikä majoituksesta tai koulusta ole paljoakaan kuulunut. Vähän mietityttää, mutta onhan tässä pari viikkoa lähtöön. Karma hoitaa, niin kuin kaiken muunkin. Kyllä siihen voi luottaa, että tulen saamaan ansioni mukaan, vaikka siellä ei mikään vitun norsupää pyöriä pyörittelisikään. Suihkuun pitäisi vielä päästä ennen nukkumaanmenoa. Muistankohan kuitenkaan...Onneksi sunnuntai on kuitenkin pelastettu, tein päivällä kaksi biisiä jo ennen treenejä, siellä sai duunailla yhtä uutta juttua ja vielä voisi vaikka yhden pyöräyttää, tai sitten vaan piirrellä nukkumaan menoon asti. Se suihku! meinasin unohtaa jo nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti