lauantai 22. syyskuuta 2012

Fiittailuhommia.

Kävin tuossa treeniksellä nauhoittamassa nopeasti Nistikon levylle pienen pätkän featuringgia, mahtoi kuulostaa viereisen kämpän kenkiin tuijottelijoille hauskalta kun sisään kävellessä lauleskelin Black Sabbathin Hand of Doomia, sitten huudan jonkun kolme minuuttia siinä täysillä, ja sitten taas ulos kävellessä jatkan siitä mihin Hand of Doom jäi. Noita vierailulauleskeluja tuntuisi nyt olevan vähän joka levylle, niin kauan kuin kaikkia ei vituta kuunnella armottomasti meikäläisen säksätystä, niin minä teen niitä kyllä ihan mielelläni. Etenkin kun ne ovat tuollaisia viiden minuutin hommia, niin ei se ole meikältä pois ja saapa huutaa edes vähän noiden bändihommien ulkopuolelta, kun on nuo treenit käyneet sen verta vähiin viime aikoina. Mielellään sitä kyllä huutaisi vielä enemmänkin, se on siitä vähän kiittämätöntä touhua, että jos ei pidä minkäänlaista terää yllä niin yhtäkkiä huomaa sen taas olevan paljon vaikeampaa. Mutta kyllä sen silti huomaa, että se touhu on jotensakin selkäytimessä, vähän aikaa kun huutelee löysiä pois niin homma kulkee taas kuin itsestään ilman sen suurempia ponnisteluja tai vaikeuksia.

Nälkä meinaa taas olla kova. Olen ihan sunnuntaissa, fiilikset on melko samat. Ensi viikon syrjäytymisohjaus lähenee, ja vähän kaivelee kun olin varautunut sellaiseen kolmen tunnin pläjäykseen, jossa olisi kunnon keskustelua, powerpoint, sarjakuvatyöpaja sekä lopuksi vielä tajunnanvirtana piirtelyä, mutta se pitääkin saada mahtumaan tuntiin ja pitää vaan jättää helvetisti juttuja pois. No, kaipa se helpottuu jotenkin, rajaaminen muuttuu vaan vähän vaikeammaksi.

Tekisi mieli tehdä musiikkia, sitä on nyt viimeaikoina tullut duunattua vähemmän. Sanoo mies, joka tuli juuri nauhoittamasta. Tai siis se tuntuu aina siltä, kun tekee bändien kanssa juttuja yhtään enemmän, että bändit on bändejä, omat hommat on omia hommia. Niitä on tullut nyt tehtyä sitten vähemmän. Viime viikonloppuna nauhoitettiin Santerin kanssa vähän juttuja, joissa on kitaraa ja rumpua, voisi ehkä niiden kahden biisin pohjalta rakentaa jotain, ja tehdä vähän samansuuntaisia juttuja pari lisää. Ne vaan tarvitsee myös omaa rauhaa syntyäkseen, ja sitä on viime aikoina ollut vähemmän, kun on tosissaan ollut muutama viikko vieraita kämpillä. Pitänee taas kikkailla. Huomenna Mustan Ristin treenit, joita ajateltiin nauhoitellakin, sieltä voisi ehkä maistiaisen tai pari livauttaa sitten ihmisten ilmoille. Jos lupaatte, ettette kerro kenellekään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti