tiistai 11. syyskuuta 2012

Aina oppii jotain uutta

Joonakselle tulikin yllättäen äkkilähtö tänään, mikä sattui tosin sen puolesta sopivasti, että meikällä oli koulua melkein neljään asti, ja siitä eteenpäin sitten treenejä aina kahdeksaan asti. Oli melko mielenkiintoista kyllä. Aluksi tuntui, että aina kun avaa suunsa, sieltä tulee jotain vitun hirveää mölinää, joka katkeaa parin sekunnin jälkeen yskimiseen.  Silti, kun biisejä vaan soiteltiin läpi, jotain todella outoa tapahtui! Yhtäkkiä se mölinä ei ollutkaan enää aivan hirveää, ja se tuli vielä meikäläisestä! Vähän kerrallaan sitä tavallaan siinä oppi treenaillessaan laulamaan. Tai sitä vain sai jonkunlaisen tuntuman taas tuohon kurkkuunsa, ja tajusi ettei tarvitse koko ajan pusertaa ääntä täysillä, kuten olen tottunut sen tekemään. Se oli ehkä oudointa tottua. Soitetaan kuitenkin soittimilla, jotka tulee vahvistimista ulos, ja ei pidäkään huutaa. Se on yleensä ensimmäinen asia, mitä meikäläinen alkaa tehdä, ellen ole jonkin soittimen päässä. Täytyy sanoa, että se tuntui omalla mielenkiintoisella tavallaan helvetin mukavalta.

Silti sitä alkaa vähän kaipailla taas Cut To Fitin treenejä, mutta niille taitaa olla liian myöhäistä, kun Vili lähtee torstaina Etelä-Amerikkaan ja Eetulla on huomenna muita treenejä. Seuraavan kerran pystytäänkin treenaamaan sitten joulukuun puolella, mikä on ajatuksena ehkä vähän hämmentävä. Mutta eipä se oikein meidän nykyisestä treenitahdista eroa muutenkaan, melko pitkä tauko keikoista siinä vaan on. Tämä toinenkin bändi, jonka nimi ilmeisesti on perinnetietoisesti Musta Risti, alkaa soitella keikkoja ensi vuoden puolella. Täytyy Cut To Fitillekin järjestää joku mukava kevätrundi, että on mitä odotella. Yksi Lapin reissu olisi ainakin kiva saada, joku torniolainen punkkari voisi nyt rykäistä sinne jonkun salakapakan pystyyn, että päästään Nistikon kanssa soittelemaan sinne.

Tekisi mieli ehkä pitkästä aikaa satuilla vähän enemmänkin, mutta pitänee keskittää vähäiset energiansa nyt syömiseen ja muuhun tuollaiseen epäolennaiseen, jotta saa tästäkin päivästä kaiken irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti