perjantai 13. heinäkuuta 2012

Olo on lähinnä märkä, vieläki.

Jeppis jee. Eilen käytiin Mustan Pispalan aloitusbileissä, ja vaikka siellä nyt varmasti oli muitakin porukoita, kuin se missä me istuttiin, ja vaikka se oli ainakin osin myös meikän kaverin järkkäämä, täytyy sanoa etten juuri viihtynyt. Minulle punk tarkoittaa kuitenkin jotain ihan muuta, kuin sitä että alaikäiset sekakäyttäjät pummivat röökin ja kaljan jämiä. Koitin käydä katselemassa räppihommia, muttei siinäkään ollut ihan hirveästi nähtävää, pari jätkää levareitten ääressä, yks hehkulamppu ja muutama nistiä heilumassa siellä pimeydessä neuroottisesti. Tänään Vastavirralla on onneksi ikäraja ja sisäänpääsymaksu, joka karsii aika paljon tuota porukkaa pois. Ei sillä että itsellänikään olisi oikeastaan varaa maksaa sinne sisään kuitenkaan. Olen ollut Tampereellakin monissa hyvissä punkkibileissä, ja saattoivat nuokin olla hyvät, oma mielentila oli vaan värittynyt vähän toisella tapaa. Se värittyi lisää kun alkoi vähän sadella ja käveltiin sieltä pois

Satoi nimittäin ihan helvetisti vettä, ja tuntui siltä kuin olisin työntänyt jalkani kahteen kanoottiin ja pukenut jonkun armeijan täyden taisteluvarustuksen päälle, vaikkei minulla ollut edes hupparia päällä.  Juoksenneltiin siellä sateessa aikamme ja löydettiin katoksellinen bussipysäkki, mikä oli ehkä about maailman siisteintä siinä vaiheessa. Vitutti kyllä silti. Bussi ei muka koskaan tullut, jatkettiin matkaa ja se pyyhkäisi heti ohi. Saatanan LORTTO! En nyt keskinyt mitään kuvaavampaa sanaa tuohon hätään, toi toimii paremmin kuin mikään muu. Vitutti aika paljon, taksit eivät pysähtyneet eikä keskuksesta osattu ilman tarkkaa katuosoitetta auttaa yhtään mitenkään. Vitun hieno digiaika. Saatana. Poliiseiden kyytiinkään ei kelvattu, koska ei oltu riittävän humalassa, muutenhan ne olisi saattaneet kotiovelle, peitelleet sänkyyn ja antaneet vielä hyvänyön pusunkin. Mutta ei.

Lopulta saatiin kyyti parilta mukavalta, mutta vähän höntin oloiselta "no ihan sama"-jätkältä. Käytettiin klassista hippitaktiikkaa, eli ensin kysyy nainen, ja sitten puskista ryömii pari pahan hajuista paskahousua vielä kyytiin. Toimii aina. Vituttaa kyytiinottajia muutes melko paljon. Nyt on sitten kaikki vaatteet vieläkin ihan märät, olen yhtä tripauttavaa kokemusta rikkaampi ja illalla soittaa Famine Year, huomenna Mikkeliin ja katsomaan kun sukulaiset ryyppää. Jeejee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti