keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Nälkä.

Jos joku tahtoo pitää nälkätaiteilijapökälepäähipin ja kissat kiinni leivän syrjässä, niin meikäläisen IBAN on
FI88 5336 0120 0261 78 ja koko nimi siis Jere Kilpinen. 
Tarkistin juuri tilin, jääkaapin, sekä pullotilanteen. Tilillä oli 42 senttiä. Oli yksi puolentoista litran tyhjä pullo, mutta vein sen treenikselle lauluja nauhoitellessani. Jääkaapissa oli vielä eilen voita, perunasalaattia ja maitoa, mutta eipä ole nyt. Kahvikin on yhden pannun jälkeen loppu. On tässä raavittu tämän päivää vatsanahkaa, nälän yllättäessä ajateltu iloisia asioita, ja sitä turvallista paikkaa, jonne mennään aina kun henkinen kipu ylittää kipukynnyksen. Kukkia, lintuja, pieni puro, kaloja, pupuja. Kaikkea syötävää. Ei paljoa auta nämä henkiset turvapaikat.

No, nyt vaan kiristellään vyötä ja kuunnellaan musiikkia, nauhoittelen ehkä jotain muutakin vielä tänään. Kävin päivällä huvikseni tekemässä demoja niistä The Hauntedin biiseistä, mitä olivat nettiin laittaneet, sain kätevästi testattua miten hyvin kasiraituri ottaa huutoa ja miltä se huutaminen tuntuu pitkästä aikaa. Kyllä se alkoi sujua, kun vähän aikaa laski löysiä ulos, mutta sen jälkeen ei pystynyt lauleskelemaan mitään vähänkään korkeammalta meneviä taustalaulujuttuja. Siltikin, huutamalla pääsi riittävän korkealle, ja siitä tuli ihan hyvä fiilis. Tuossa raiturissa on vain olemassa joku ihme kompura, joka tuntui napsivan vähän liian innokkaasti aina välistä. En toki tajunnut sitä tuolla treeniksellä kuunnellessa, vaan vasta kotona miksausvaiheessa. Mutta mikäpä siinä, ei noilla mitään tee ylipäätään, kunhan kävin koittamassa.

Aurinko paistaa. Olisipa kiva syödä jotain pihalla. Nauttia auringon paisteesta ja syödä vaikka jäätelöä. Tuleekohan se ihmisten ruinaama kesä nyt sitten takaisin? Koko kesän ollut ihan ihme itkemistä kaikilla. Kesäkuussakin oli kuitenkin helvetin monta hyvää päivää, kuuma ja auringon paistetta monena päivänä, tiedän koska valvoin yöt ja näin kun se nousi, päivä toisensa jälkeen. Ei mitään valittamista. Nyt tuli viikon verran sadetta, ja kaikki itkee ettei kesä tule koskaan. Jos teidän muistinne pelaisi yhtään, niin saattaisitte muistaa sen olleen suunnilleen tätä jo monta vuotta. Kesä on Suomessa siirtynyt vähän syksymmälle muutenkin, joku elokuuhan on helvetin lämmintä ja mukavaa aikaa kaikin puolin. Ei mitään syytä ruikuttaa tuosta, on paljon muitakin, parempia ruikutuksen aiheita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti