lauantai 14. heinäkuuta 2012

Matka jatkuu Mikkeliin

Noniin, kyllähän se nähtiin, että kun alaikäiset sekakäyttäjät ja pummit siivotaan nurkista, saadaan aikaan ihan kelpo punkkibileet.  Eilen Vastavirralla oli todella hyvä meininki ja paljon hyviä bändejä, oma ilta kulminoitui Famine Yearin keikkaan, joka jätti suhteellisen ylienergisen olon taas hetkeksi. Yöllä en meinannut saada unta oikein mitenkään, ja kun sain, heräsin kuudelta. Luulin että kello olisi yhdeksän, ja kiroilin hieman huomatessani ettei se ollut lähelläkään.

KOhta pitäisi lähteä Mikkeliin päin, juna lähtee kahdentoista pintaan. Odottelen tämän illan sukujuhlia taas jo melko hyvillä mielin, muitten sukujuhlat tuntuvat aina olevan ihan perseestä, koska niiden suvut on niin huonoja. Meikälleppä on geenilotossa sattunut melkoisen siisti suku, joten kaikki odottavat aina innolla seuraavaa tekosyytä sukujuhlille. Kunhan joku vain hakee minut Mikkelistä Ristiinaan. Saan kuulema ajella isomummon Pertunmaalle jossain siinä illan aikana, enpä olekaan taas ajanut autoa ihan hetkeen.

Mikäpä tässä, pienenä ja merkityksettömänä ihmisenä erinäisten helvetin isojen kulkuneuvojen riepoteltavana, ei voi valittaa elämästä juuri nyt, sain Famine Yearin seiskankin matkaan, ja vaikka houkutus mennä suoraan Lahteen kuuntelemaan sitä, koitan vastustaa hetken ja päästä ensin nyt ainakin sinne Mikkeliin asti. Jos vielä vaikka siellä Pertunmaallakin pyörähtäisi välissä, vähän syömässä äidin ruokia ja ruinaamassa siltä kyydin Lahteen jossain välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti