maanantai 9. heinäkuuta 2012

Lahti-Äänekoski-Oulu-Kokkola

Sain Nistikon Joonakselta ja roudari-Essiltä kyydin Ouluun, ensimmäinen pysähdys oli Psykiksen Konstan luona kellariluukussa, joka oli kuin täydelline studiotila. Hyttysiä oli ihan helvetisti, mutta ei ne yöllä niin häirinneet. Seuraavana päivänä ajelimme Suomen New Orleansiin, Ouluun, ja jätimme ylimääräiset romut Nistikon Eetulle. Olipas paljon namedroppailua heti aluksi. Homman nimenä oli siis loma ja Hässäkkäpäivät, vitusti grindiä ja d-beattia. Oli yksi elämäni mukavimmista festarihassuttelureissuista. Saatan sössöttää siitä lisää myöhemmin. Nyt tultiin tähän Nistikon toisen Eetun kämpille Kokkolaan, ja jossain välissä siirryn tästä luultavasti kohti Tamperetta. Perjantaihin mennessä Tampereella, lauantaiksi Mikkeliin, ja siitä toivottavasti sitten takaisin kotiin.

Matkustelu on kyllä oikeasti ehkä hienointa mitä tässä maailmassa voi tehdä, vaikkei se olisi tämän isompaakaan. Jatkuvasti tutustuu paremmin ja paremmin kaikenlaisiin uusiin ihmisiin, ja tajuaa että minulla on enemmän ystäviä, kuin mitä minulla on ollut vuosiin. Soittohommat on tuoneet niitä kuin huomaamatta lisää. En voi sanoa katuvani hetkeäkään, hinku olisi vain päästä duunailemaan omiakin bändihommia, kun katselee vierestä muiden keikkoja ja tekemisiä. Festareidenkin kohokohta taisi olla se, kun pääsi Feastemin keikalla vetämään Pohjalta Kuuluu, joka on ehkä absoluuttisesti paras grindcore-biisi. Oli se hienoa, vaikka Ykälässä alkoi happi loppua jo heti aluksi.

Nyt tilillä on 40 euroa, ja vähän sen mukaan pitää katsella noita matkusteluhommia. Mitä halvemmalla pääsee, sen parempi. Tähän asti on onneksi päässyt kulkemaan autoilla, toivottavasti kyytejä löytyy jatkossakin. Jos joku on ensi viikon lauantaina menossa Tampereelta Mikkelin suuntaan, saa laittaa sähköpostia osoitteeseen riderofthelastday@hotmail.com , sitä tarkistelen vähän väliä, vaikka en kirjoittamaan kerkeäkään. Pitäisi ehkä vihdoin siirtyä älypuhelinten aikakaudelle, niin voisi kirjoitella matkoillakin juttuja. Silloin olisi aikaa ja fiilistä, mutta kännykkä ei osaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti