lauantai 28. heinäkuuta 2012

Havaintoja

1. Kun kävelen vastaan, ihmiset korjaavat aurinkolasiensa asentoa.

2. Päästäkseen maasta maassa olevalle oksalle kotilot joutuvat laskemaan ja nostamaan kuortaan useita kertoja, mikä saa sen näyttämään ihan siltä kun ne koittaisivat vetää leukoja.

3. Vesiskootterit todellakin ovat nimensä mukaisesti vesimopoja. Niitä ajavat tuntuvat olevan henkisesti aivan yhtä kypsiä, kuin maalla mopoja ajavat.

4. Rumpujen soitto ei ole yhtään niin vaikeaa, kuin kaikki luulevat. Kyse on vain lihasmuistista, keskittymisestä ja toistoista.

5. Jäätelöä ei saa, jos sinulla ei ole rahaa maksaa siitä.

6. Moikkailu on paljon vaikeampaa, kuin rumpujen soitto. On monia tilanteita, joissa moikkaamisen tarve on kyseenalainen, mutta sosiaalinen paine siihen on olemassa. Pitääkö sinun moikata sinua moikannutta ihmistä, jota et tunnista? Entä jos hänellä on kavereita ympärillä, eikö olisi reilua moikata häntä takaisin, ettei hän jää vaivaantuneena roikkumaan? Eikö se ole vähän kuin pelastaisi kaverin väittämällä hänen päästämäänsä pierua omakseen, tosiystävän merkki.

7. Entisiin opettajiin törmätessäni mietin vaistomaisesti, muistavatko he minua, ja jos muistavat, niin mitä he minusta muistavat.

8. Neurosis on melko hyvä.

3 kommenttia:

  1. "Rumpujen soitto ei ole yhtään niin vaikeaa, kuin kaikki luulevat. Kyse on vain lihasmuistista, keskittymisestä ja toistoista." Ja silti hyviä runpaleita ei ole käytännössä olemassakaan! Jännä juttu.

    VastaaPoista
  2. Niin monet keskittyy siinä ihan vääriin asioihin. Esimerkiksi Hendrixin rumpali oli aika helvetin hyvä, koska se keskitty vaan olennaiseen, eli soittamiseen. Neurosiksen rumpali on mahdollisesti maailman paras, koska se tajuaa missä pitää soittaa mitäki. Enemmän fiilistä, vähemmän nuotteja.

    VastaaPoista
  3. Nyt ollaan asian ytimessä!

    VastaaPoista