keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Tullisa

Siinä ne murheen kryynit nyt sitten on.
Pääsin vihdoin ja viimein tulliin asti hakemaan tuon paketin, joka siellä nökötti jo varmaan kolmatta viikkoa odottamassa, että saan jostain kyydin ja rahaa hakea ne. Lainasin Raxin autoa ja lähdin ajamaan läpi ruuhkaisen ja vittupäisen Lahden. Suurinta ruuhkaahan tuolla tuntuu aiheuttavan autokouluoppilaat, joille se opettaja ei taida sanoa, että paina kaasua vaan. Eihän se minua ärsytä yhtään, ei minulla ole kiire mihinkään, enemmän vituttaa se toinen kyrpäaivo joka on nokka perseessä kiinni, kun ei tiedä että edessä on autokouluauto. Totta kai minulle kävi myös perinteisesti, että kun löin auton oven tullin pihassa kiinni, tajusin ettei minulla ollut yhtään tarvittavaa paperia mukana. Onneksi niitä ei tarvinnut mihinkään, kun kaivoin sähköpostista kännykällä tilausvahvistuksen ja lähetin tullin postiin. Moderni älyaika 1, Jere 0.

Vähän vitutti vielä takaisin ajellessakin, että miten kalliiksi tuo käytännössä 36 euron paketti tuli, yhteensä 110 euroa kaikkien käsittelyiden ja tullien jälkeen. Eipä tarvitse tilailla toiste, ainakaan ennen kuin on työttömänä. Opiskelijan budjetti ei tällaisiin hirveästi taivu. Vitutus kuitenkin haihtui heti kun sain vinyylin paketin auki ja katselin sitä, ei vittu miten paljon on nähty vaivaa. Kaikessa on kuvia, tai ainakin se on vitun siistin väristä, soi juuri niin paksusti ja pörisevästi kuin toivoinkin sen soivan.

Toinen musiikillinen uudisherääminen tapahtui viime yönä. Sanoin Grindcore Finlandilla The Hauntedin rEVOLVErin olevan yksi maailman parhaita levyjä millä tahansa mittapuulla. Roope siihen kerkesi vinoilla, ettei varmana ole paras räppilevy, ja heitin vastauksena Nothing Rightin, joka on mielestäni yksi The Hauntedin parhaita biisejä, ja laulupuoleltahan se on ihan puhdasta räppiä melkein koko paska.  Täytyypä kuulostella tuotakin levyä taas, kunhan Neurosis malttaa päästää otteestaan, kyllä tämä Enemy Of The Sun vaan on migreenipäälle parasta mahdollista kesämusiikkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti