tiistai 19. kesäkuuta 2012

This one is abysmal...

Tämä on taas ollut niitä päiviä, jotka ovat menneet suhinalla ohi, ja jättävät jälkeensä ainoastaan hämmentyneen kohinan korvien väliin. Käytiin sentään Tompan kanssa kirpparilta hoitamassa meikäläiselle stereokuuntelu miksaushommiin, eurolla löytyi tietokonekaiuttimet ja olihan tuossa vääntäessä hymy herkässä kun tavaraa kuuluu oikealla ja vasemmalla.Vaikka se äänikuva ei ehkä muuten ole kauhean todellinen, niin ainakin stereopuoli on kunnossa...

Vähän on sellainen fiilis, että tässä voisi keitellä iltasumpit ja käydä pihalla kävelemässä ja kuuntelemassa vähän musiikkia, on pää sen verran lukossa ettei mikään tunnu oikein kulkevan yhtenäisenä ajatuksena sen läpi. Jokainen ajatus halkeaa ja muodostaa vääristä palasista uusia ajatuksia, enkä jaksa keskittyä oikein mihinkään. Koitan kuunnella The Hauntedin rEVOLVEria, mutta sekin tuntuu vain pilkkoutuvan erillisiksi rumpujen iskuiksi, niiden päällä soiviksi kitaroiksi, alla möyryäväksi bassoksi ja kaiken päällä raivoavaksi Dolvingiksi, en saa kiinni itse biisistä, vaikka olen kuunnellut sen elämäni aikana helposti tuhansia kertoja. Toisaalta ihan mielenkiintoinen olotila tämäkin, mutta mieluummin soittaisin ilmakitaraa, takoisin nyrkillä ilmaa ja laulaisin mukana, kuten tavallisesti.

Olisi ollut mahdollisuus soittaa perjantaina keikka Lepakkomiehessä, mutta Vilillä oli jotain muita suunnitelmia, niin sitten ei mennä. Harmi, olisi ollut kiva mesota, ja mietinkin että pitäisi saada yksi keikka vielä tälle kuulle. Mutta nyt on kai kehitettävä jotain muuta musiikkitoimintaa sitten tähän ympärille. Jos joku tahtoo lähteä huomenna soittelemaan mun kanssa, hän luultavasti asuu tässä kaupungissa, tietää miten minuun saa yhteyden ja voi käyttää näitä ominaisuuksia saadakseen minut treenikämpälle avainten kanssa ennalta sovittuna ajankohtana. Olisi mukava soitella välillä ihmisten kanssa jotain epävireistä, kun nuo koneet ei osaa soittaa riittävästi päin vittua.

Okei, kyllä tämä The Haunted alkaa taas Abysmalin kohdalla lähteä, ja alkaa tässä elämä muutenkin saada jonkinlaisen kolmiulotteisen hahmon, kun vaan kirjoittaa kaiken ulos.

Kertokaas jotain hämmentävää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti