torstai 7. kesäkuuta 2012

Odottelua.

Löytyi nimittäin Hugen tuotannosta jälleen yksi kappale, joka kuvaa narsismia melko kauniisti. Tuli eräs ystävä mieleen niin vahvasti, ettei edes naurata. Kahden kesken tämän ihmisen kanssa voi oikeasti olla helvetin mukavaa, voi keskustella ihan mistä tahansa ja kun suodattaa muutamat hieman itserakkaat läpät, on hyvä ilta. Heti jos paikalla on muita ihmisiä, edes kavereita, mutta skenettäjiä tai tuntemattomia, lähtee mopo keulimaan huolella.  Sitä on välillä vitun raskasta seurata, ja etenkin päihteet kiihdyttävät sen vielä ihan omille leveleilleen. Silti tämä kaveri on yksi niistä harvoista, jonka takia olen nostanut ihmisen seinille. Meikän kokoiselta jätkältä se ei ole mikään helppo juttu sekään, kun keskimäärin kaikki ovat päätä pitempiä.

Tänään ilmassa on lähinnä jännittynyttä odotusta, ja sitä kuuluisaa murheilujuhlan tuntua, kun huomenna pidetään kai vuoden kuudennet Cut To Fit-treenit, ja vedetään vuoden yhdeksäs Cut To Fit-keikka. Lisäksi meikällä on huomenna enemmän kavereita samassa talossa, kuin mitä on ollut kuukausiin. Siitä tulee luultavasti meikän vuoden kohokohta, eli sen jälkeen kaikki on alamäkeä, vaikka maailmanloppu tulisikin. Ja juuri kirjoittaessani tätä Pete huutelee tuolta Feastemin levyltä "THE ONLY WAY IS DOOOOOWN!" Eli siis huomiselle on ladattu paljon odotuksia, luultavasti se lässähtää sitten täysin. Niinhän siinä aina käy, vaikka nämä grindihommat ovatkin ensimmäinen asia, jotka tuntuvat menneen kaikin puolin putkeen tässä koko kolmen ja puolen vuoden aikana. Tänä vuonna olisi voinut soittaa pari keikkaa enemmän, mutta taitaapa tämä lepotilassakin oleminen olla vähän aktiivisempaa kuin monella täysin aktiivisella bändillä.. Uusia biisejäkin on takataskussa jo parit, kun vain pääsisi tekemään ne pois alta.

Nyt pitäisi sitten keksiä tälle päivälle vielä jotain suhteettoman älytöntä tekemistä, jos joku tarvii kuskia jonnekin niin voin ajella autoa korvausta vastaan, rahalle on nimittäin tarvetta niin saa elämän ja kissojen perustarpeet täytettyä edes jotenkin päin. Ja toki huomiselle safkahommiin ja vähän takataskuun, jos bändeille pitäisi saada enemmän rahaa kuin mitä tuottaa.

2 kommenttia:

  1. Must feed the cats!

    Näinkin oleelliseen asiaan puutun tekstissäsi, kuin: "Meikän kokoiselta jätkältä se ei ole mikään helppo juttu sekään, kun keskimäärin kaikki ovat päätä pitempiä." Kuinka pieni nää oot?

    VastaaPoista
  2. en mä tiedä, vitun lyhyt, enkä mitenkää kauheen vahva.

    VastaaPoista