keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Meikäläisen (tulevat) tatuoinnit TOP 10

Koska olen aina ollut köyhä ja rahaton paska, ja olen nytkin 140 euroa velkaa, olen pysynyt helposti täysin kuvattomana kaverina ympäristössä, joka kuhisee päästä varpaisiin tatuoituja ihmisiä. Toisaalta minun bändini on tehnyt meikäläisten persenahasta kuusi levyä siinä ajassa, missä suurin osa näistä tatuoiduista jätkistä on lähinnä ihaillut omaa nahkaansa. Kaikkea ei voi saada, mutta siinä vaiheessa, kun rahavirrat vaikkapa yhteiskunnallisen polarisaation ja siitä seuraavan vallankumouksen myötä vaihtavat suutaa, aion tatuoida ja muokata kehoani seuraavin tavoin. Tai sitten en, mutta nämä nyt ovat tähän kellon aikaan mielestäni siisteimpiä ajatuksia tatuoinnista. Lista ei ole varsinaisessa järjestyksessä, koska kaikki näistä on niin vitun hyviä, etten osaa päättää.

1.Nistikko-tatuointi: Selkään isolla teksti "MITÄ VITTUA TÄMÄ ON, MINULTA PUUTTUU KÄDET JA JALAT!?" Tämän jälkeen menen suorinta tietä Meksikoon, otan muutaman sadan tonnin velat joltain paikalliselta huumediileriltä, ja odotan hykerrellen velanperintäreissua. Se ensimmäinen poliisi, joka löytää torsoni tien poskesta ilman käsiä ja jalkoja saa suomea ymmärtäessään ehkä maailman makeimmat naurut, ja oman kohtalonsa ennustanut torso herättää iloa ja hämmennystä tässä surun ja masennuksen jäytämässä maailmassa edes ohikiitävän hetken verran.


2.Tuolla iänikuisella hardcore-jätkien Carpe Diem-fontilla teksti "SKARPPAA!", koska pohjimmiltaan se tarkoittaa aivan samaa asiaa, ja olen monesti porukassa se, joka saa kehottaa kaikkia muita skarppaamaan. Tästä syystä olisi hyvä, jos he voisivat nähdä kyseisen kehotuksen aina nähdessään minut, jotta minun ei tarvitsisi siitä erikseen muistutta

3. Pertunmaan vaakuna. Koska se on vaakunaksi ihan saamarin höntti maajussien kulotussymboli, mutta minun niskassani se saisi uuden elämän piilopyromaanin symbolina, peltojen ja toisten omaisuuden tuhopolttajana ja tulevaisuuden haaveitten tuhkaajana. Joka paikassa on sanonta "voit ottaa miehen pois _____, mutta et ______ miehestä." Pertunmaan sanonta on vain "et voi ottaa miestä pois Pertunmaalta."4. Sarvi-implantit. Vaihtoehtoinen kuolemis-skenario. Istutan päähäni korallista tehdyt, mahdollisimman suuret sarvet, ja pyydän hautaamaan itseni keskelle jotakin afrikkalaista erämaata, mahdollisimman syvälle. Kun vuosituhansien päästä joku arkeologi sitten kaivaa ylös sarvekkaan ihmisen, menee historian kirjoitus ja käsitys evoluutiosta hetkellisesti uusiksi ja hakoteille, kun koitetaan hahmottaa oikeaa aikaa ja paikkaa tälle pelottavalle, saatanalliselle ilmestykselle, joka löytyy keskeltä ei mitään, suunnilleen sieltä missä Saatana saattoi Raamatun mukaan koetella Jeesusta. Hämmennys on hieno asia.

5. Blues-saatanoita vasen jalka täyteen. Se on se jalka, jolla tavallisimmin polkee tahtia, ja siksi se on hyvä myydä bluesille saman tien. Tarkoitus olisi, että sitä kiertäisi kokonainen new orleansilainen katubluesorkesteri torvineen ja bassoineen, ja vaikka menisi kuinka paskasti, niin vasemmassa jalassa olisi aina bileet käynnissä. Se on omistautumista musiikille, en anna pikkurilliä, vaan vasemman jalan. Oikeaa saattaa kuitenkin tarvita vielä jossain muualla.

6. Leikkaa tästä- kaulaan. Omanlaisensa mauton Cut to Fit-tribuutti, joka olisi osaltaan sulkemassa minut työelämän ja yhteiskunnan ulkopuolelle. Katkoviiva ja sakset siis asianmukaisine ohjeistuksineen, vois olla ettei tarvitsisi enää kotona käydä tuon jälkeen, mutta olisihan sekin hauska niitä meksikolaisia huumediilereitä ajatellen, ihan kuin ne nyt eivät olisi kauloja ennen katkoneet.

7. Otsaan joko silmä tai X. Mielestäni ihmisellä kuuluisi olla kolme silmää, ja tässä kohtaa ihmisen suunnittelu kusee totaalisesti. Ihminen näyttää luonnollisimmiltaan, kun sitä katsoo silmiin niin läheltä, että otsaan tulee se kolmas silmä niiden kahden muun väliin. Sillä ei siis ole mitään tekemistä minkään vitun hippiroskan kanssa, vaan mielestäni ihmisellä kuuluisi olla kolme silmää. Toisaalta X olisi tribuutti Charles Mansonille, itsensä ulos leimaaminen yhteiskunnasta.

8. Psykekäsi. Kaikilla on joku hiha jollain ihme teemalla, minä voisin ottaa käden täyteen jotain itse piirtämääni, vitun värikästä ja hämmentävää. Lintuja, silmiä, sormia, palavia juttuja, kaikkea sellaista hölmöä.9. Piisami. Koska se on ehkä maailman sekopäisin ja vaarallisin eläin.

10. Alfred J. Kwak Koska siinä on melko kova anarkisti, upottelee valaanpyyntialuksia ja ratkoo poliittisia konflikteja, pyrkii ymmärtämään enemmän ja enemmän, näkemään totuuden ja pääsemään irti kaikista ennakkoluuloista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti