torstai 5. huhtikuuta 2012

STOP THE PRESS!!!!

Whitney Houstonin hotellihuoneesta löytyi kokkelia. Voi jumaliste mikä ylläri! Veikkaan, että jokaisen ykkösdivarin näyttelijän, poliitikon, poliisipäällikön tai ihan minkä vaan alan edustajan huoneesta löytyy rehellisesti etsittäessä kokaiinia, on sekin kuitenkin sen verta yleinen huume, etenkin vähän enemmän tienaavien keskuudessa. Suomessakin kokaiinikulttuuri elää vahvasti pinnan alla, ja Tuomari Nurmiolle nostan hattua siksi että hän taitaa olla ainut suomalainen, joka on nostanut tämän tabun pöydälle ilman, että se on tehty jonkun vitun Seiskan toimesta. Whitney Houstonin kohdalla tämän nyt luulisi vielä vähemmän olevan yllätys, kun akka taisi kuitenkin hengitellä sitä pitkän osan elämäänsä enemmän kuin happea.

Toinen järkyttävä uutinen on se, että pelottavat hirmuliskot ovatkin saattaneet olla pelottavia hirmukanoja. Mielestäni olisi evoluution kannalta ihan helvetin hyvä vitsi, että meidän monta vuotta jättiläismäisinä krokotiileinä ja lohikäärmeinä pitävät otukset olisivatkin olleet, värikkäitä kanoja..Tai karvaisia liskoja, ei ne yhtään fiksummalta näytä paperilla nekään. Tulee vahvoja Monty Python -assosisaatioita, sekä minun ja Nistikon Eetun Kokkolassa naureskeltu vaaleanpunainen T-rex, jolla kaikki on vaan nauraneet ihan vitusti, eikä se ole voinut vastata siihen kun sillä on niin vitun lyhyet kädet ja se on niin kömpelö, ettei se saa ketään kiinni. Tai toinen vaihtoehto mihin päädyttiin, oli että sillä olisi hullut muskelit ja punainen käsilaukku, se näyttäisi ihan vitun tyhmältä, eikä mikään muu ötökkä uskaltaisi sanoa mitään, mutta selän takana Velociraptorit nauraa! Alla taiteilijan dramatisointi aiheesta:

Huom! Kuva muokattu!
Kello on siis 5.45, eikä meillä ole kahvia. Nyt koitan sitten selvitellä kaikenmaailman henkisillä kokeilla, että kumpi on aivoilleni psykedeelisempaa, kofeiinilla vahvistettu univaje, vai kofeiiniton hyvin nukuttu yö, kuitenkin suhteettoman aikaisella herätyksellä. Tähän mennessä tämä on kyllä tainnut olla psykedeelisempää kuin kahviaamut, ainakin noin niinkun visioiden puolesta. Voisi opetella lisää biisejä, eilen opettelin pari Danzigia ja Gary Julesin Mad Worldin, joka on kyllä ihan ehdottomasti yksi sellaisia biisejä, joka saa koko ihmiskunnan itkemään, enkä oikein tajua miten joku keskiaika on voitu vetää läpi ilman sitä biisiä. Miten ne on pärjänneet?

Jos joku ei ole vielä kuullut Everlastin biisiä I Get By, johon on samplattu Tom Waitsin Dirt In The Groundia, niin tiedoksi, että kyseessä on vuoden 2012 teemabiisi, johon kaikki voivat samaistua, ja jonka fiilis on vertaansa vailla. Alle olen linkittänyt videon kyseisestä kappaleesta, olen tuotakin koittanut hinkata, että jos saisi sen katusoittelukuntoon kesään mennessä. Eli siis pääsisin kesäkuntoon! Ha, saatana.


Tämä oli mielestäni hauskin internetiin liittyvä juttu hetkeen:
http://www.nyanwaits.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti