maanantai 30. huhtikuuta 2012

Mind blown...

Tuossa lueskelin tätä Aldous Huxleyn Ape and Essenceä, ja yhdessä kohtaa saatanallisen kultin ylipappi selittää Uudesta-Seelannista tulleelle vangille yhteiskuntansa ja ihmiskunnan historian toimintaperiaatteita. Siinä siis palvotaan saatanaa, koska kolmannen maailmansodan jälkeen ihmiskunta menetti toivonsa ja jaksamisensa ja mukelot syntyivät epämuodostuneina. Sitä sallitaan tiettyyn rajaan asti, mutta Belialin päivänä ne yli sallittujen normien mukaan epämuodostuneet sitten uhrataan ja niiden äitejä rangaistaan, ja kaikki lisääntyvät rituaaleissa sen tietyn jakson aikana, jolloin se on sallittua. Ne, jotka harjoittavat perinteisiä parittelumuotoja, eli siis kuksivat milloin tahtovat, vainotaan ja tuhotaan vähemmistönä. Vanki näki tämän hirviömäisenä, ja ylipappi myönsi sen olevan sitä, muistuttaen kuitenkin häntä omasta historiastaan. Tässä kohtaa tuli se pikku asia, mitä en ole koskaan tullut ajatelleeksi juuri tällaisenaan, mutta jonka vaikutukset olen kyllä nähnyt käytännössä.

Sosiaalisen yhtenäisyyden saavuttamiseksi tarvitaan kaikkia yhdistävä vihollinen. Joko se on ulkoinen, tai oman yhteisön sisältä löytyvä vähemmistö. Omasta lapsuudestani muistan lähinnä Neuvostoliiton hajoamisen jälkeisen ryssävihan, kaikki joivat Karjalaa takaisin pullo kerrallaan ja kiroilivat venäläisiä ja heidän vaikutustaan potentiaalisen Suur-Suomen historiassa. Todellisuudessahan tämä paikka olisi ilman Ruotsin ja Venäjän vaikutusta pelkkää kehitysmaata. Ajan kanssa venäläisyyden uhkakuva on kuitenkin lientynyt, mistä on tullut tavallaan vihollistyhjiö, jonka täyttämiseksi ei ole löytynyt oikein mitään pysyvää. Nyt sitten Perussuomalaisten ja Itä-Suomen puolesta on yritetty saada sen tilalle omasta maasta löytyvää vähemmistöä. Saamelaiset eivät oikein toimi, kun niitä on niin pirun vähän, asuvat Lapissa, ja siellä on jo riittävän rankkaa sen jälkeen, kun natsit siellä lähtiessään vähän lämmittelivät. Edes älyltään heikommat eivät tahdo kääntää veistä siinä haavassa. Mannetkaan ei oikein toimi, kun niillä on puukot aina mukana ja ne on olleet täällä pitempään, kuin me. Siksi jossain selkärangattomien nilviäisten kollektiivisessa alitajunnassa on kummunnut huuto "MAMU! MAMU! MAMU!" joka on mantran omaisesti lähtenyt leviämään torpasta toiseen.

Ongelmana on vain se, että maahanmuuttajat ovat käsitteenä vähän turhan laaja. Ja sitten jos valitaan sieltä jokin yksi, leimaudutaan jo ihan suoraan rasisteiksi. Maahanmuuttajien yleisellä kritisoinnilla on helpompi välttyä siltä, mutta vaikeampi tähdätä tarkasti. Siinä he sitten hikoilevat median ajovaloissa pohtien, kumpi on heille tärkeämpää: rasistiksi leimautumisen välttäminen, vai yhteisen vihollisen nimeäminen. Onhan kuitenkin olennaista säilyttää hyvät välit mediaan, ettei saa koko ajan olla karistamassa sitä kannoiltaan. Tämä juna taisi tosin vähän niinkuin mennä jo, ja media hyppii innosta aina kun Perussuomalaiset tekevät yhtään mitään, vaikka siinä ei mitään rasistista tai umpimielistä olisikaan. Ei tarvitse kuin iskeä Halla-Ahon tai Hakkaraisen naama isolla viereen, niin se on jo rasistinen ja myyvä. Maahanmuuttajien vihaaminen tulee olemaan liian hankalaa, koka suurin osa siitä on oikeastai vain ja ainoastaan hyödyksi, ja jos te vihaatte niitä kymmentä raiskaajaa tuhatta työntekijää kohti, haukkuen niitä työntekijöitä raiskaajiksi, huomaatte pian olevanne yksin vihanne kanssa.

Koska en tahdo olla vain puskista huuteleva anarkisti, jolla ei ole mitään kehittävämpää ideaa tilalle, tahdon antaa teille nyt vapaakortin: Kristinusko. Se on tullut tänne tuontitavarana, on haitannut ihmisten henkistä kasvua ja pitänyt yhteiskunnan eriarvoisena (Helsingin herrat-kortti 1900-luvun alkupuolelta tähän väliin), syyllistänyt ihmisiä ja edesauttanut raiskaustuomioiden alhaisina pitämistä. Sitä vihaamalla saatte varmasti mukaan myös sellaisia ihmisiä, jotka osaavat artikuloida ajatuksensa vähän paremmin, kuin valtaosa teistä, ja varmasti myös löytää väitteilleen jotain oikeasti tieteellistä painoarvoakin.

1 kommentti:

  1. Jos tahdotte toisen vapaakortin, niin avoin sota Kokoomusta vastaan olisi kanssa tervetullutta viihdettä.

    VastaaPoista