perjantai 20. tammikuuta 2012

Black Magic Sixiä kaikki ostamaan

http://www.levykauppax.fi/artist/black_magic_six/brutal_blues/

Ostakaa ja tukekaa ehkä Suomen nerokkainta bändiä, Black Magic Sixiä. Saatanaa, Voodoota ja bluesia juuri sopivasti. Itse aion marssia levykauppaan heti julkaisupäivänä ja käydä tuhlaamassa leimakorttini vinyyliin. En malta odotella Torven keikkaa, se on vasta huhtikuussa. Pitää keksiä itselleen jotain tekemistä sitä odotellessa sitten. Näin nämä livenä Lutakko Liekeissä tapahtumassa Lutakossa, ja oli melkein kovempi kuin The Haunted, vaikka se olikin todella kovassa vedossa. Juuri tuollainen minimalismi ja simppeli lähestymistapa on Cut To Fitin kanssakin keskeinen osa, meillä ei vaan kukaan muu kuin Vili osaa soittaa ja laulaa samaan aikaan, niin meitä on vain kolme.

Pidettiin koulussa äsken kriittisen pedagogiikan esitelmä, ja se meni todella hyvin. Koin olevani siinä tilanteessa jotakuinkin kotonani, ja kolmen vartin esitys kesti yli tunnin, olisin halunnut jatkaa sitä vaikka kaksi, kun kerrankin sai luokkalaiset heräteltyä kunnon keskusteluun ja ajattelemaan ja osallistumaan itsekin. Se oli hienoa. Siitä tuli suurin onnistumiskokemus kouluhommissa ihan hetkeen. Nyt on sitten viikonloppu. Monty Pythonia ja lepoa tämä kai pitää pääasiassa sisällään. Ja jos jaksaisi vähän raivota ympäriinsä.

Nopea uutibongaus, EUssa aletaan ajaa sitä, ettei ruokaa enää heitetä hukkaan, vaan myymätön ruoka jaettaisiin uudestaan. Ehdoton jättisupport ja facebook-peukku ja mitä muita tukemisen symboleita vielä on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti